Helsingin Nuevo espanjalainen ravintola (SULJETTU)

Espanjalainen ravintola Nuevo toimii Helsingin keskustassa, Kauppatorin ja Senaatintorin välisellä kävelykadulla, terassinäkymin Tuomiokirkolle. (PÄIVITYS 2021: RAVINTOLA ON SULJETTU)

Nuevo on moderni, kodikkaan tunnelman sisältävä ruokaravintola, jonka menu on koottu Espanjan eri gastronomisilta alueilta.

Espanjalainen ravintola Nuevo HelsinkiMaanantaista perjantaihin ravintolan päivä alkaa lounasruokailulla, klo 11:30-15, viikoittain vaihtuvalla ruokalistalla.

À la carte menu on voimassa puolestaan ma-pe klo 15 alkaen ja lauantaina koko päivän ajan.

Pääruokalistalta löytyvät tapakset, keitot & salaatit, pääruoat, sekä espanjalaiset jälkiruoat.

Nuevo haluaa tutustuttaa asiakkaansa myös upeisiin espanjalaisiin viineihin, joiden ohessa on saatavilla valikoima Latinalaisen Amerikan kohokohtia.

Ravintola on ottanut vaikutteita sekä alueellisista espanjalaisista keittiökulttuureista, että niille yhteisistä tekijöistä.

Ruokalajeissa keskeiseen rooliin nousevat usein muun muassa sipuli, valkosipuli, oliiviöljy, sekä erilaiset juustot ja leikkeleet.

Myös ruokailutilojen miljöö on johdettu espanjalaisesta kulttuurista, luoden puitteet ystävien ja perheenjäsenten kokoontumis- ja seurusteluhetkelle.

Kohokohtana Nuevon ja espanjalaisen ruokakulttuurin elämyksissä ovat tapakset, joissa ruoka-aineiden maku pääsee täydellisesti oikeuksiinsa vastustamattomissa pikku herkuissa.

Ravintola Nuevo – Torikorttelit (PÄIVITYS 2021: RAVINTOLA ON SULJETTU)
Sofiankatu 4
00170 Helsinki
Aukioloajat: ma-ti klo 11:30-22, ke-pe klo 11:30-24, la klo 14-24
www.ravintolanuevo.fi

Royal Ravintolat konserniin kuuluva Ravintola Nuevo tarjoaa myös kabinettitilat maksimissaan 26 henkilön kokouksia ja tapahtumia varten.

Voit tilata kokoukseesi ravintolasta paketin, johon kuuluvat hyvin varustellun kabinettitilan ohella ruoat ja tarvittaessa kokousvirvokkeet.