Helsingin OK Salonki parturi-kampaamo & kauneushoitola

Parturi-kampaamo & kauneushoitola OK Salongilla on Helsingissä kaksi toimipaikkaa, mukaanlukien ostoskeskus Ristikon palvelupiste.

Vuonna 1984 perustettu OK Salonki tarjoaa Ristikon kauppakeskuksessa saman katon alla parturi-kampaamon, kosmetologin palvelut, sekä hierontapalvelut.

OK Salonki Kauppakeskus Ristikko HelsinkiLaajan palveluvalikoiman mahdollistaa se, että parturi-kampaajien ohella palveluita tarjoavat asiakkaille yksityisinä yrittäjinä kauneudenhoitoalan ammattilaiset: kosmetologit, jalkojenhoitajat, hierojat, ja lymfahoitaja.

Toinen toimipaikka, osana Kotikallion Palvelukeskusta, on ollut toiminnassa vuodesta 1988.

Kotikallion Palvelukeskuksen OK Salonki palvelee keskuksen eläkeläisiä ja vanhuksia, toiminnan käsittäessä myös koti- ja sairaalakäynnit.

Varmistaakseen palveluiden korkean laadun, OK Salonki on tukeutunut toimintansa alusta saakka L’oréalin ja Kérastasen kanssa tehtyyn yhteistyöhön.

Nykyisin tämä yhteistyö käsittää Kauppakeskus Ristikossa olevan Kérastase Hair Span, Kérastase hoitohuoneen palvelut.

Kérastase Hair Spa hoidoissa keskitytään ratkaisemaan hiuspohjan- ja hiustenhoidon ongelmia Kérastase-tuotteiden avulla.

Kauneushoitojen suhteen voit valita hoidoksesi mm. kuumakivihieronnan, vyöhyketerapian, lymfaterapian, jalkahoidon, käsihoidon, kestovärjäyksen, ihokarvojen poiston, vartalohoidon, tai Dr. Hauschka / Biodroga -kasvohoidon.

Helsingin OK Salonki toimipaikat – yhteystiedot

OK Salonki Kauppakeskus Ristikko
Ajomiehentie 1
00390 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 8-19, la klo 9-17
www.oksalonki.fi

OK Salonki Kotikallion Palvelukeskus
Kyläkirkontie 6-10 E
00370 Helsinki
Aukioloajat: to-pe ajanvarauksella
www.oksalonki.fi

Kauppakeskus Ristikon kauneushoidoilla on oma nettisivustonsa, osoitteessa www.oksalonkihoitohuone.fi.

Kauneushoitojen verkkosivustolta löytyvät esimerkiksi kuvaukset hoidoista, hoidoissa käytetyistä tuotteista, kuin myös hinnasto palveluista.