Helsingin Optikko Arvola optikkoliike

Optikkoliike Optikko Arvola sijaitsee Helsingin Kauppakeskus Forumin puitteissa, Mannerheimintie 20, ensimmäisessä kerroksessa.

Suurista ketjuista riippumaton, vuonna 1963 perustettu Optikko Arvola tarjoaa kaikki modernin optikkoliikkeen palvelut.

Optikko Arvola optikkoliike HelsinkiLiike panostaa toiminnassaan etenkin tuotteidensa & palveluidensa laatuun sekä kilpailukykyisiin hintoihin.

Toiminnan pohjana on myös erinomainen, joustava, ja nopea palvelu, joka näkyy muun muassa siinä, että voit saada yksitehosilmälasit liikkeestä jo päivässä, koska Optikko Arvolalla on olemassa oma reunahiomonsa.

Optikko Arvolan tarjontaan kuuluvat monipuolinen, huippumerkkejä sisältävä kehysvalikoima, näöntarkastukset ilman ajanvarausta, sekä kuukausi-ja kertapiilolinssit suoraan liikkeen varastosta.

Silmälasien osalta Arvolan valikoimiin kuuluu noin 2000 erilaista silmälasikehystä.

Tuotemerkkien suhteen edustettuna on tyyliä ja eleganssia muodin huipulta, kuten Chanel, Gucci, Versace, Bvlgari, Prada, Dolce Gabbana, ja Giorgio Armani, mutta myös trendikkäät merkit kuten Face á Face, Etnia Barcelona, Louis Belgium, Paul Frank, sekä Goldfinch.

Kehysmallisto on monipuolinen, ja uusiutuu jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella sekä kansainvälisten messujen uutuuksilla.

Aurinkolasimallisto koostuu Optikko Arvolassa yhtälailla korkean profiilin tuotemerkeistä, mukana muun muassa Ray-Ban, Oakley, Police, Bollè, Arnette, Polaroid, Gucci, Chanel, sekä Versace.

Saat ostettua aurinkolasit myös omilla voimakkuuksillasi.

Optikko Arvola Kauppakeskus Forum
Mannerheimintie 20, 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.optikkoarvola.fi

Optikko Arvolan virallinen Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/optikkoarvola.

Facebookin kautta optikkoliike kertoo muun muassa alennusmyyntikampanjoistaan, esittelee kohokohtia tuotevalikoimista, ja kertoo poikkeusaukioloajoista.