Orsay myymälät Suomi – Helsinki & Espoo

Voit valita kahdesta Orsay myymälät Suomi vaihtoehdosta, joista toinen sijaitsee Espoossa osana kauppakeskus Ison Omenan palveluita (Piispansilta 11).

Saksalainen naistenvaatteiden brändi tunnetaan maailmanlaajuisesti parhaiten nuorekkaasta, muodikkaasta, hyvää hinta-laatusuhdetta edustavista vaatteistaan ja asusteistaan.

Vaatteet ovat aina trendikkäitä, täydellisesti yhteensopivia, ja niiden avulla on helppo ilmaista yksilöllistä naisellisuutta kaikissa tilanteissa.

Orsay myymälät Suomi - Espoo - Kauppakeskus Iso Omena.

Espoo – Kauppakeskus Iso Omena.

Trendien ohella yhtiö disain-tiimi ottaa mallistoissaan huomioon tärkeimmän seikan – suoran päivittäisen palautteen asiakkailtaan sadoissa myymälöissä 26 eri maassa.

Tyypillinen tuotemerkkiä suosiva asiakas on moderni, itseluottavainen nainen, joka haluaa pukeutua henkilökohtaisen makunsa ja tyylinsä mukaisesta, pysyen aina tyylikkäänä, naisellisena, ja trendikkäänä.

Orsay Suomi.

Helsingin ja Espoon myymälöissä tarjolla on helposti teemoihin yhdistettävissä olevia vaate- ja asustekokonaisuuksia, kaikkiin mielenaloihin ja tapahtumiin sopivina.

Saat halutessasi vaatteiden valintaan apua myös myymälöiden asiantuntevilta ja ystävällisiltä asiakaspalvelijoilta, jotka ovat keskeinen osa elämyksellisen brändin ostoskokemuksen taustalla.

Kukin myymälä on suunniteltu tuotteiden selkeää esittelyä varten, inspiroivilla näyteikkunoilla ja miellyttävisti sisustetuilla sisätiloilla.

Orsay myymälät Suomi – osoitteet & aukioloajat

Espoo – Kauppakeskus Iso Omena
Piispansilta 11, 1. kerros, Kauppakeskus Iso Omena
02230 Espoo
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10:30-20, lauantai 10-18, sunnuntai 12-18
orsay.com

Helsinki – Kauppakeskus Forum
Mannerheimintie 20, 2. kerros, Kauppakeskus Forum
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 11-19, lauantai 11-18, sunnuntai 12-17

Voit saada lisätietoja Orsay myymälät Suomi toimipaikoista yhtiön virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten esimerkiksi Facebookista osoitteessa facebook.com/orsay.finland/.

Facebookin kautta voit saada päivityksiä muun muassa liittyen tyylivinkkeihin, ideoihin arkipukeutumisen suhteen, sekä ensikatsauksia ajankohtaisista mainoskampanjoista.