Helsingin Oscar Jacobson vaatekauppa (SULJETTU)

Ruotsalainen vaatemerkki Oscar Jacobson on Helsingissä yhdellä lippulaivamyymälällä, Galleria Esplanadin rakennuksessa (Pohjoisesplanadi 33). (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Miesten vaatteita valmistava Oscar Jacobson, joka on perustettu vuonna 1903, tunnetaan parhaiten merkin edustamasta tyylistä, persoonallisuudesta, ja perinteestä.

Oscar Jacobson vaatekauppa HelsinkiOscar Jacobsonille tyyli merkitsee paljon enemmän kuin pelkästään muotia, joka näkyy tinkimättömässä laadussa ja hyvin pukeutumisessa muodin oikuista riippumatta.

Yhtiön design perustuu tämän ajattelutavan kautta kolmelle kulmakivelle: anglosaksisiin kangasperinteisiin, italialaisiin räätälintaitoihin, sekä pohjoismaiselle hengelle.

Merkin vaatteet antavat pukijansa olla oma itsensä, täydellisen istuvuuden ja räätälintyön kautta.

Tämän takia Oscar Jacobson on erittäin pikkutarkka yksityiskohtien, istuvuuden, ja räätälintyön suhteen vanhanaikaisella tavalla (ommelten kautta liimaamisen sijasta).

Brändi tuottaa vaatteita kolmessa kokoelmassa: Oscar Jacobson Man, Sartorial Leisure, ja Oscar Jacobson Golf.

Oscar Jacobson vaatteet HelsinkiNäistä Oscar Jacobson Man pohjautuu rakkaudelle laadukkaita kankaita, räätälintaitoja, sekä yksinkertaisuutta kohtaan.

Kokoelmasta löytyy vaihtoehtoja modernin miehen pukeutumiseen, riippumatta ruumiinrakenteesta.

Voit valita kolmesta erilaisesta istuvuudesta ja 35:stä eri kokoluokasta, ja jos haluat, Oscar Jacobson voi luoda ns. yhden kappaleen version vaatteesta.

Oscar Jacobson Sartorial Leisure kokoelma HelsinkiSartorial Leisure on luotu ikonisen arkistokuvan henkeen, jossa yhtiön perustaja Oscar, veljensä Carlin ja tuotantoryhmänsä kanssa poseeraa kuvaa varten, erittäin tyylikkäinä.

Kuvassa he ovat pukeutuneita pukuihin ja työasuihin, ja heidän takaansa löytyy mainosbanneri, jossa lukee “Jacobsonin veljekset! Pukuja ja työasuja – läpikotoisin aitoja ruotsalaisia tuotteita.”

Sartorial Leisure tyyliä voidaan kuvailla räätälöidyksi vapaa-ajan muodiksi – joka tarkoittaa sitä, että riippumatta siitä, onko kyseessä bleiseri, t-paita, tai farkut, tavoitteena on selkeä, maalaismainen, käsintehty tunnelma.

Kolmas kokoelma, Oscar Jacobson Golf, sisältää vaatekappaleita golfaajille, jotka edustavat tyyliä, yksinkertaisuutta, ja haluttuja materiaaleja.

Vaatteet on suunniteltu tekemään kantajastaan paremman golfin pelaajan, mukautuen luonnollisiin ruumiinliikkeisiin.

Oscar Jacobson Golf kokoelma kehittyy jatkuvasti, yhtiön tutkiessa uusien ja parempien materiaalien ja muotojen käyttöä.

Oscar Jacobson Galleria Esplanad (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Pohjoisesplanadi 33, 2. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-17
www.oscarjacobson.com

Virallinen Oscar Jacobson Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/pages/Oscar-Jacobson/135602929326.

Facebookiin tulee mm. tyylivinkkejä Oscar Jacobson vaatteisiin pukeutumisen suhteen ja tietoja uusista kokoelmista.