Helsingin Oulunkylän Apteekki

Oulunkylän Apteekki toimii Helsingin Oulunkylän kauppakeskus Ogelissa, terveysaseman vieressä.

Löydät erinomaisesti sijaitsevasta apteekista asiantuntevaa palvelua, sekä monipuolisen tuotevalikoiman.

Oulunkylän Apteekki Ogelin liikekeskus HelsinkiPalveluvalikoimaan apteekissa kuuluvat reseptilääkkeet, itsehoitotuotteet, apteekkikosmetiikka, sekä oheispalvelut, kuten annosjakelu, kotiinkuljetus, sekä lääkejätekäsittely.

Reseptilääkkeet toimitetaan asiakkaille liikkeestä löytyvistä suoratoimituspisteistä vuoronumerojärjestyksessä.

Asioit aina saman farmaseutin kanssa lääkemääräyksen toimituksesta alusta loppuun asti, ja hän opastaa halutessasi tarvitsemiesi itsehoitotuotteiden käytön suhteen.

Oulunkylän Apteekin asiantuntijat neuvovat reseptilääkkeiden toimitusten yhteydessä lääkkeiden käytöstä ja säilytyksestä, niiden yhteensopivuudesta toistensa kanssa, kuin myös lääkevaihdosta ja lääkkeiden hinnoista.

Liikkeessä on myynnissä laaja valikoima ilman reseptiä saatavia itsehoitolääkkeitä, joilla tyypillisesti hoidetaan lievitä tai lyhytaikaisia vaivoja.

Tärkeä osa itsehoitolääkkeitä ovat lisäksi hyvinvointia & terveyttä edistävät ja sairauksia ennaltaehkäisevät tuotteet, mukaanlukien tupakasta vieroittamiseen tarkoitetut ratkaisut ja painonhallintatuotteet.

Huomaa, että itsehoitoon tarkoitetut lääkkeet voivat aiheuttaa yhteisvaikututuksia muiden lääkkeiden kanssa.

Saat opastusta myös tähän puoleen itsehoidon tuotteita paikan koulutetulta ja ystävällisestä henkilökunnalta.

Apteekin ihonhoito-ja kosmetiikkatuotteet edustavat osaltaan korkealuokkaisia, allergiatestatuista raaka-aineista valmistettuja sarjoja.

Hyllyiltä löytyy kosmetiikkatuotteita muun muassa valmistajilta ACO, Avéne, Eucerin, Favora, La Roche-Posay, Lierac, Louis Widmer, Lumene LAB, Neutrogena, Rausch, Sebamed, Uriage, Vichy, sekä IDUN Minerals.

Oulunkylän Apteekki Kauppakeskus Ogeli
Kylänvanhimmantie 29
00640 Helsinki
Aukioloajat: ma-to klo 8:30-19, pe klo 8:30-18, la klo 9-15, kesäisin (1.6.-31.8.) ma-pe klo 8:30-18, la klo 9-14
www.oulunkylanapteekki.fi

Oulunkylän Apteekki kuuluu Hyvän Mielen Apteekki -ketjuun, jolta löytyy oma kanta-asiakkuusohjelma.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja useista ja vaihtuvista kanta-asiakastuotteista, joista ilmoitetaan mm. kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Kanta-asiakaslehden kautta.