PerusTerveys lääkäriasema Oulu – Kauppakeskus Ideapark Oulu

PerusTerveys lääkäriasema Oulu Ideapark, perusterveydenhuollon palveluihin keskittynyt lääkäriasema, sijaitsee osoitteessa Ritaharjuntie 49.

Syksyllä 2016 LL, EHL Simo Lohen perustama lääkäriasema tarjoaa toimipaikaltaan yksityisiä yleislääkäri- ja laboratoriopalveluita edullisesti ja ilman jonoja.

Yksityinen lääkäriasema on suunniteltu erilaiseksi vaihtoehdoksi perinteisille yksityisille lääkäriasemille, poiketen kilpailijoistaan etenkin edullisimpien hintojensa puolesta yleislääkäri- ja laboratoriopalveluille sekä aidosti asiakaslähtöisen toimintansa ansiosta.

PerusTerveys Oulu IdeaPark.

Lääkärissäkäyntejä on tarjolla kahta eri perusvaihtoehtoa: “Peruskäynti” ja “Perusteellinen käynti”.

Näistä edullisempi Peruskäynti on usein riittävä vaihtoehto esimerkiksi flunssan vaivatessa. Tapaat ensiksi sairaanhoitajan, joka ottaa sinut vastaan, esittää kysymyksiä ja valmistelee lääkärin vastaanottoa. Tämän jälkeen tapaat lääkärin, joka tekee lopullisen diagnoosin.

Myös korva- ja kurkkukivun, silmätulehduksen, tai äkillisen ihottuman vaivatessa lääkärikeskus suosittelee tyypillisesti valitsemaan “Peruskäynti” vaihtoehdon sopivampana vaihtoehtona.

PerusTerveys lääkäriasema Oulu IdeaPark.

“Perusteellinen käynti” on kuitenkin usein tarpeellinen, mikäli oirekuva on epäselvä, jonka vuoksi saatat tarvita enemmän aikaa lääkärin vastaanotolla.

Lääkäriasema antaa esimerkkeinä pidempää lääkäritapaamista (Perusteellinen käynti) varten mm. gynekologiset vaivat, uni- ja nukahtamisvaikeudet, pitkäaikaiset ihosairaudet, sekä mielialaan liittyvöt murheet.

Lääkitysasioissa ja pitkäaikaissairauksien hoidossa sinun tulee lääkäriaseman antamien ohjeiden perusteella varata Perusteellinen käynti.

PerusTerveys lääkäriasema Ideapark Oulu.

Saat lääkäriasemalta myös todistukset ja lausunnot (ajokorttitodistus, iäkkään laajennettu ajokorttitodistus), rokotukset, sekä pientoimenpiteet, kuten luomenpoistot.

Lääkäriasemalla oli aikaisemmin toimipaikkoja myös Helsingissä, mutta nykyisin vain yksi toimipaikka Oulussa.

PerusTerveys lääkäriasema Oulu Ideapark
Ritaharjuntie 49, Ideapark Oulu
90540 Oulu
Aukioloajat: maanantai 8:30-19, tiistai 8-19, keskiviikko 8:30-19, torstai 8-19, perjantai 8:30-19, lauantai 10-14
perusterveys.fi

Voit saada lisätietoja PerusTerveys lääkäriasema Oulu Ideapark toimipaikasta yhtiön virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/perusterveys/.

Facebook-sivua seuraamalla voit saada lisätietoa muun muassa lääkäriaseman palveluista, aukioloaikojen muutoksista, ja paljosta muusta.