Helsingin Pikkufantti myymälät

Helsingissä on kaksi Pikkufantti myymälää, toinen osana Liikekeskus Ogelin palveluita ja toinen Kallion kaupunginosassa.

Pikkufantin tuotevalikoima on tavaratalomainen, kattaen useita tarpeellisia, hyödyllisiä, ja kodin viihtyvyyttä lisääviä tuotteita.

Pikkufantti myymälä HelsinkiVoit ostaa muun muassa tyylikkäitä sisustustavaroita, laadukkaita ruuanlaittovälineitä, merkkikosmetiikkaa, hiusten- ja ihonhoitotuotteita, sekä lemmikkieläintarvikkeita & lemmikkieläinten ruokia.

Sisustus: kellot, rasiat & säilytys, taulut, tekstiilit, säilytys, kynttilät.

Keittiötarvikkeet: kattaus, purkit, vuoat, välineet.

Kosmetiikka & ihonhoito: MaxFactor, Maybelline, L’Oreal, Lumene, Rimmel, Natural Code, Nivea, Olay, Erisan, Garnier, Herbina, N7, Neutrogena, Urtekram, Biona, Emma Noel, Mac Urth.

Suosittuja sisustustuotteita ovat muun muassa seinäkellot, sisustustaulut, pelti- ja puurasiat, kynttilät ja koristehiekat, sisustustarrat, sekä Day-merkkiset tuotteet.

Keittiötarvikkeiden parhaimmistoa ovat puolestaan Heirol suklaa-, muffinssi- ja piparimuotit, astiat, keittiövälineet, leivontavuoat ja -välineet, mukit, säilytyspurkit, juomalasit, lautaset, kulhot, ja voileipätarjottimet & leikkuulaudat.

Pikkufantti keittiötuoteet Helsinki

Elintarvikkeiden suhteen Pikkufantti myy myös luomutuotteiden laatubrändejä, esimerkiksi Urtekram, Biona, Clipper, sekä Emma Noel.

Jos etsit asusteita pukeutumiseesi, Pikkufantista löytyvät mm. sukkahousut, sukat, huivit, nahka- ja neulekäsineet, ja pipot ja neulemyssyt.

Lemmikkieläintuotteiden laajan valikoiman kohokohtia ovat esimerkiksi Hau-Hau ja Best Friend -tuotteet, makupaloista leluihin.

Helsingin Pikkufantti myymälät – yhteystiedot

Pikkufantti Liikekeskus Ogeli
Kylänvanhimmantie 28
00640 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-19, la klo 10-15
www.pikkufantti.fi

Pikkufantti Kallio
Helsinginkatu 19
00500 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo klo 10-18, la klo 10-15
www.pikkufantti.fi

Pikkufantti myymälöiden Facebook-sivusto on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/Pikkufantti.

Facebookiin tulee esimerkiksi tietoja myymälöiden uutuustuotteista sekä ajankohtaisista tarjouskampanjoista.