Helsingin Pikseli Arcade virtuaalipuisto

Virtuaalipuisto Pikseli Arcade operoi Helsingissä kauppakeskus Redin tiloissa, osoitteessa Hermannin rantatie 5.

Pikseli on virtuaalitodellisuuspuisto, tarjoten virtuaalitodellisuusteknologian avulla sinulle arjen rajoja rikkovia kokemuksia, jotka eivät olisi mahdollisia tosielämässä.

Virtuaalitodellisuus teknologiana on mullistanut niin modernin pelaamisen kuin elokuvien katsomisenkin, sillä sen avulla pääset fyysisesti osaksi tarinaa ja mukaan seikkailuun.

Virtuaalitodellisuuden simulaatio hyödyntää näkö-, kuulo- kuin tuntoaistia, mikä tekee kokonaisuutena kokemuksesta mahtavan vaikuttavan sekä todentuntuisen.

Kaikki Pikselin pelit ja elämykset ovat käytettävissäsi peliajan puitteissa ilman lisämaksuja, poislukien VR-pakohuonepelit. Seurueestasi riippuen voit valita joko yksin koettavan elämyksen/pelin tai moninpelin.

Tätä kirjoitettaessa yksinpelien ja -elämysten valikoimaan lukeutuvat Affected: The Manor (K-18 kauhu), The Blu (sukellus valtameren pohjaan), Space Pirate Trainer (räiskintä-arcadepeli), Diet Smash (sulkapallopeli)…

…Richie’s Plank (kokemus kattojen yläpuolella), Job Simulator (humoristinen työsimulaattori), Beat Saber (vauhdikas rytmipeli), Virtual Helsinki (Suomen pääkaupungin virtuaalinen kaksoisolento), Waltz Of The Wizard (K-12, velhon elämään tutustuttava kokemus)…

…Skyfall (korkeiden paikkojen elämys), Super Hot VR (K-12, räiskintäpeli), NVIDIA VR Funhouse (huvipuistopeli), Google Earth (virtuaalinen matkailukokemus), Titanic VR (K-12, matka uponneen Titanicin hylylle ja siihen liittyviin ihmiskohtaloihin), Westworld: Awakening (K-18, TV:n WestWorld-sarjan maailmaan sijoittuva kokemus)…

….Apollo 11 VR (K-12, toisinto maailman ensimmäisestä miehitetystä kuulennosta), Senza Peso (lyhytelokuva), Nature Treks (tutustuminen erilaisiin eläinkunnan edustajiin), sekä Fruit Ninja (suositun pelin VR-versio).

Tarjolla olevat moninpelit ovat puolestaan After-H (K-16, max 8 pelaajaa, räiskintäpeli), Snow Fortress (max 2 pelaajaa, lumilinnapeli), Smashbox Arena (max 6 pelaajaa, polttopallo-tyylinen toimintapeli), Sweet Escape VR (max 4 pelaajaa, korkeiden paikkojen hyppimis- ja kiipeilypeli)…

…Arizona Sunshine (K-18, max 4 pelaajaa, zombie-selviytymispeli), Skyfront (max 10 pelaajaa, painottoman tilan räiskintäpeli), VR Minigolf (minigolf-moninpeli), Raw Data (K-16, max 10 pelaajaa, tieteisräiskintäpeli), ja Elven Assassin (max 4 pelaajaa, satumainen toimintapeli örkkiarmeijoita vastaan).

Pelejä ja elämyksiä voi varaamasi peliaikana valita ja vaihdella niin monta kertaa kuin haluat. Jokaisessa pelitilassa on kaikki samat pelit ja elämykset, joten pelitilaa ei tarvitse vaihtaa välillä.

Pelaaminen maksetaan ajanvarauksen (30 minuuttia tai 60 minuuttia) ja varattujen pelitilojen lukumäärän mukaan.

Yhdessä pelitilassa voi pelata yksi henkilö kerrallaan. Pelitila sisältää vain yhdet virtuaalitodellisuuslasit ja -ohjaimet, joten moninpelien pelaamiseen tarvitaan vähintään kaksi pelitilaa.

Esimerkiksi kolmen hengen porukka voi varata kolme erillistä pelitilaa, jolloin kaikki pääsevät pelaamiseen kiinni samanaikaisesti. Yhden tilan voi varata maksimissaan kolmen henkilön porukalle, jolloin peliajan puitteissa vaihdetaan vuoroja.

Kaikkiaan 15 pelitilan puitteissa tapahtuvan VR-pelaamisen ja -elämysten ohella 550 m² virtuaalipuistossa voit järjestää myös syntymäpäivät, yritystapahtumat, palaverit, tai kaveribileet.

Tarjolla on 10 hengen neuvotteluhuone ja Pikselin salakapakan merinäköaloin, joista jälkimmäinen on mainio tapahtumapaikka virkistyspäiville, seminaareille, tai vaikka pikkujouluille.

Pikseli Arcade Redi
Hermannin rantatie 5A, 3. kerros, Stadi, Kauppakeskus REDI
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-keskiviikko 14-21, torstai-perjantai 12-21, lauantai 11-21, sunnuntai 12-18
Ominaisuudet: 550 m² (40 henkeä), 15 pelitilaa (15 x HTC Vive), 10 hengen neuvotteluhuone
www.pikseli.fi

Pikseli Arcaden virallinen Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/pikseliarcade/.

Voit seurata myös yhtiön virallista Instagram-tiliä osoitteessa www.instagram.com/pikseliarcade/.