Piruetti & Ballerina Shop – 3 myymälää & aukioloajat

Voit valita kolmesta Piruetti & Ballerina Shop myymälästä Suomen, alueella kaupungeissa Helsinki, Tampere, ja Turku.

Kyseessä on liikkujan oma kauppa, josta löytyvät saman katon alta tuotteet tanssiin, balettiin, voimisteluun, luisteluun, sekä liikunta-asut ja tarvikkeet.

Myymälöiden ominaisuuksiin kuuluvat asiantunteva palvelu & korkeaa laatua edustavat tuotteet.

Piruetti & Ballerina Shop Helsinki.

Helsinki.

Tuotteita on myynnissä kategorioissa fitness, voimistelu, tanssi ja baletti, luistelu, tanssikengät, ja oheistarvikkeet.

Fitness-kategoriassa on tuotteita kuten basics, housutrikoot, perustopit, alusasut, jazzhousut, lyhyet topit, peruspaidat, topit, paidat, printtipaidat, pitkät housut, caprihousut, shortsit, takit ja jakut, PINEAPPLE/lasten asut, sekä PINEAPPLE/aikuisten asut.

Piruetti voimisteluvaatteet.

Voimistelua varten myymälöistä löytyvät voimisteluvälineet, pallot, keilat, nauhat ja kepit, narut, vanteet ja vanneteipit, Chacott -välineet, välinesuojat ja lisätarvikkeet, voimistelutossut, voimistelutrikoot, voimistelun peruspuvut, voimistelupuvut helmalla, voimistelupuvut ilman helmaa, treeni- & edustusasut, alusasut, ja oheistarvikkeet.

Tanssiin ja balettiin liikkeissä on kaupan tuotteita kategorioissa baletti, kärkitossut, harjoitustossut, balettihelmat, baletin peruspuvut, nuorten ja aikuisten balettipuvut, lasten balettipuvut, tutut ja housututut, Wear Moi, balettitrikoot, oheistarvikkeet, Flamenco, tanssi, tanssihameet, tanssipaidat, haalarit, tanssihousut, tanssimekot, miesten tanssiasut, alusasut, lämmittelyasut, sekä säärystimet.

Ballerina Shop Helsinki - Piruetti & Ballerina Shop.

Luisteluun voit ostaa luistelutrikoot ja -housut, luisteluhelmat, luistelupuvut, treenivaatteet, paidat ja topit, fleecet ja jakut, alusasut, ja oheistarvikkeet.

Myynnissä ovat myös tanssikenkiä, kuten naisten tanssikengät, miesten tanssikengät, jazztossut, rokkitossut, tanssilenkkarit, oheistarvikkeet, tanssi- ja jumppatossut, steppikengät, irlantilainen tanssi, sekä muut kengät.

Näiden peruskategorioiden ohella myynnissä ovat oheistarvikkeet, kuten lahjatarvikkeet, lahjakortit, baletti, voimistelu, luistelu, laukut ja kassit, Pineapple, baletti, treenikassit, hiustarvikkeet, strassit ja strassikoristeet, säärystimet, lämmittelyasut, muut oheistarvikkeet, DVD:t, ja kirjat.

Joogavaatteet myymälä - Piruetti & Ballerina Shop.

Tuotemerkkeinä myymälästä löytyvät muun muassa Bloch, Eurotard, la Pirouette, likeG., Pastorelli, Pineapple, Wear Moi, Aakoo, Amaya, Bleyer, Chacott, Dvillena, Grishko, Intermezzo, Tyrrell Katz, Mondor, Repetto, Sansha, Togu, Venturelli, Merlet, Edea, Guardog, Boyne Walk, Carite, Freed, le Papillon, Pajuniemi, Rumpf, So Danca, Supadance, ja Swarovski.

Yhtiönä Piruetti & Ballerina Shop on perustettu vuonna 1974, ideana luoda todellinen liikkujan tavaratalo, josta löytyisivät kaikki keskeiset tanssi- ja liikunta-asut ja tarvikkeet yhden katon alta.

Helsingin myymälä poikkeaa muista Piruetti-ketjuun kuuluvista paikoista sen sisältämän Ballerina Shopin ansiosta, joka on maan vanhin (1963 perustettu) balettivarusteisiin erikoistunut liike.

Piruetti & Ballerina Shop myymälät – Helsinki, Tampere & Turku

Helsinki
Yrjönkatu 31, Kauppakeskus Forum
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-17
piruetti.fi

Tampere
Itsenäisyydenkatu 17
33500 Tampere
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-16

Turku
Eerikinkatu 9
20100 Turku
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-16

Voit saada lisätietoja Piruetti & Ballerina Shop myymälöistä yhtiön virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/Piruetti-116904621670695/.

Facebookin kautta voit seurata tietoja mm. ajankohtaisista alennusmyynneistä sekä uutisista liittyen myymälöihin ja kotimaan liikuntatapahtumiin.