Helsingin Procopé & Hornborg Asianajotoimisto

Asianajotoimisto Procopé & Hornborg toimisto sijaitsee Helsingin Keskuskadun varrella (Keskuskatu 8).

Vuonna 1918 perustettu Procopé & Hornborg tarjoaa liikejuridista palvelua vuosikymmenien kokemuspohjalla, sekä Suomessa että ulkomailla.

Procopé & Hornborg asianajotoimisto HelsinkiYhtenä Suomen vanhimmista asianajotoimistoista yhtiö tuntee kattavasti asiakkaidensa toimialat, vastaten liiketoiminnan oikeudellisiin haasteisiin yksilöllisesti, asiantuntevasti, ja oma-aloitteisesti.

Asianajotoimiston menestyksen taustalla oleviin tekijöihin kuuluvat myös paneutuminen henkilökohtaiseen palveluun ja nykyaikaiset työtavat, jotka varmistavat työn tuloksellisuuden.

Procopé & Hornborgin osaaminen kattaa alueet IPR & Media, riidanratkaisu, kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat, yritysjärjestelyt ja rahoitus, sekä yritysten oikeudellinen neuvonta.

Yhtiön Procopé Private osasto vastaa puolestaan yksityishenkilöiden oikeudellisen neuvonnan tarpeisiin, perhe- ja jäämistöoikeudessa sekä omaisuudenhoidossa ja vero-oikeudessa.

Asianajotoimisto avustaa lisäksi säätiöitä ja yhdistyksiä niiden toimialoihin kuuluvissa juridisissa ongelmissa.

Procopé & Hornborg Asianajotoimisto
Keskuskatu 8
00100 Helsinki
www.procope.fi

Yrityksesi voi ottaa yhteyttä asianajotoimistoon, vaikka juridinen ongelmatilanteesi olisi luonteeltaan Suomen ulkopuolisia alueita koskeva.

Procopé & Hornborg toimii täyden palvelun oikeudellisena neuvonantajana myös kansainvälisesti, kaikilla juridiikan osa-alueilla.