Helsingin Rainbow Sea lasten kenkäkauppa

Lasten kenkäkauppa Rainbow Sea sijaitsee ostoskeskus Forumissa, Helsingin Mannerheimintien varrella.

Rainbow Sea on erikoistunut lasten kenkäkauppa ja lasten jalkineiden asiantuntijaliike.

Rainbow Sea lasten kenkäkauppa Kauppakeskus Forum HelsinkiMyymälän tuotevalikoima on koottu vastaamaan vastuuntuntoisten vanhempien vaatimuksia, edustaen vain lastenlääkäreiden ja ortopedien suosittelemia kenkämerkkejä.

Jalkinekategorioista valikoimista löytyvät muun muassa juhlakengät, kengät ensimmäisiin askeleisiin, sandaalit, syyskengät, urheilujalkineet…

…kangaskengät, baletit, avokkaat, saappaat, kevätkengät, kävelykengät, mokkasiinit, Superfit-talvikengät, sekä tossut.

Voit tutustua Rainbow Sean tuotteisiin ja niiden hintoihin paikan verkkokaupan kautta, osoitteessa www.rainbowsea.fi.

Tuotemerkeistä myynnissä ovat Pablosky (Espanja), Superfit (Itävalta), Lelli Kelly (Italia), Björn Borg (Ruotsi), ja IMAC (Italia).

Rainbow Sea Kauppakeskus Forum
Mannerheimintie 20, 3. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.rainbowsea.fi

Rainbow Sean yksi keskeisistä myynnissä olevista merkeistä on espanjalainen, Calsados Pablo SL:n omistama “Pablosky”, jolla on historiaa vuodesta 1969 lasten ja nuorten jalkineiden valmistuksessa.

Pablosky jalkineet valmistetaan luonnollisista materiaaleista, mukaanlukien nahka ja tekstiilit, yhdistäen mukavuuden ja modernin designin.

Tuotemerkin kengät on suunniteltu edistämään jalan oikeaa muodostumista ja kuorman jakautumista kävellessä, juostessa, ja leikkiessä.

Yrityksen asiantuntijat seuraavat jatkuvasti alan uusimpia innovaatioita, tuoden kehitysaskeleen jalkineiden tuotantoonsa.