Helsingin Ravintola Pomo D’or

Ravintola Pomo D’or toimii Helsingissä kauppakeskus Redissä, osoitteessa Hermannin rantatie 5.

Pomo D’or on 130-asiakaspaikan kokoinen italialainen lounas- ja a la carte -ravintola, joka sijaitsee kauppakeskuksen Skönen puoleisella katutasolla omalla sisäänkäynnillä, mikä mahdollistaa illan jatkamisen muun ostoskeskuksen mennessä kiinni.

Ravintolan menu sisältää laadukkaista raaka-aineista valmistettuja italialaisia herkkuja aina alkuruoista jälkiruokiin saakka. Arkisin klo 11-14 ravintolassa on voimassa lounaslista.

Ruoanlaitossa hyödynnetään upean maun takaavia puuhiiligrilliä sekä aitoa napolilaista pizzauunia.

Ruokalistan ytimen muodostavatkin napolilais-tyyliset pizzat, jotka on tehty aitojen italialaisten reseptien pohjilta. Myös kaikkien pizzojen raaka-aineet tuodaan ravintolaan suoraan Italiasta makujen aitoutta varten.

Pizzalistan kohokohtina ovat esimerkiksi Napoletana (San Marzano -tomaattikastike, tuore valkosipuli, tuore basilika, Piennolo-tomaatti, ekstra-neitsytoliiviöljy, oregano, Menaican anjovis, oliivi) ja Ettore (mozzarella, Casertan makkara, napolilainen paprika, oliivi, kapris, valkosipuli, ekstra-neitsytoliiviöljy, tuore basilika).

Pomo D’orin a la carte -menun herkulliset italialaiset liha- ja kalaruoat kypsytetään paikanhiiligrillillä, suosittuina listan vaihtoehtoina mm. Bistecca di manzo (grillattu naudan entrecote -pihvi, maustevoi, grillatut kasvikset, lisuke) sekä Pasta del Normanno (rigatonipasta, lohi, gorgonzolajuusto, mustatryffeli-kastike).

Pomo D’orin juomatarjontaan kuuluvat laadukkaat italialaiset viinit ja oluet, ja tiloissa on myös drinkkibaari ja kesällä auki oleva ulkoterassi.

Ravintolassa voi järjestää erilaisia yritys- ja perheillallisia, pikkujouluja, tykypäiviä ja muita juhlia.

Pienempien ryhmien kohdalla ravintolaa pidetään auki myös muille asiakkaille (ravintolan pöydät sijaitsevat kahdessa eri siivessä). Isompien tilaisuuksien kohdalla ravintolan sulkeminen kokonaan yksityiskäyttöön on mahdollista.

Ravintola Pomo D'or Helsingin kauppakeskus Redissä.

Ravintola Pomo D’or Redi
Hermannin rantatie 5, 1. kerros, Sköne, (Lokki-hissin lähellä) REDI Kauppakeskus
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 11-21, lauantai 11-20, sunnuntai 12-19
www.pomodor.fi

Virallinen Facebook-sivu Pomo D’orille sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/pomodorFI/.

Tarjolla on lisäksi paikan virallinen Instagram-tili, joka löytyy osoitteesta www.instagram.com/pomodorFI/.