Helsingin Reima lastenvaateliikkeet

Lastenvaatteiden tuotemerkki Reimalla on Helsingissä kaksi myymälää, yksi kauppakeskus Forumissa (Mannerheimintie 20) ja toinen kauppakeskus Redissä (Hermannin rantatie 5).

Vuonna 1944 perustettu Reima valmistaa lastenvaatteita aktiivisille lapsille, painotuksena toiminnalliset yksityiskohdat, kestävät materiaalit, sekä ajattomat mutta muodikkaat värit.

Vierailemalla Reima myymälässä voit ostaa värikkäitä ja laadukkaita lasten ulkovaatteita, kuten haalareita, housuja, ja takkeja, sekä valita laajasta valikoimasta lasten asusteita.

Lätäkköleikkeihin ja sadepäiviin Reimalla on valikoimissaan PVC-materiaalista vapaita lasten sadevaatteita. Perheen kaikkein pienimmille liikkeissä on tyylikäs Newborn–mallisto, jonka tuotteet on tehty pehmeistä ja mukavista materiaaleista.

Mallistojen lastenvaatteet on tehty aktiivista lasten elämää silmälläpitäen, niin ulkona, sisällä ja siinä välilläkin, vuoden jokaisena päivänä.

Jokainen Reiman vaatteiden tinkimätön yksityiskohta, innovaatio, materiaali ja valmis vaate tekevät tuotemerkistä nykyisin yhden maailman johtavista aktiivisten lasten vaatettajista.

Myymälässä lapsen on helppo sovittaa brändin vaatteita paikan päällä, jolloin oikeaa kokoa ja istuvuutta ei tarvitse arvailla kuten nettiostoksissa.

Samalla ostosreissulla voit kätevästi hankkia säänkestävän asukokonaisuuden päästä varpaisiin, jonka valinnassa apunasi toimivat myymälöiden ammattitaitoiset Reima Expertit.

Reima lastenvaateliike kauppakeskus Redissä, Helsingissä.

Reima lastenvaatemyymälät Helsingissä

Reima Redi
Hermannin rantatie 5, 2. kerros, Sköne, REDI Kauppakeskus
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-21, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18
www.reima.fi

Reima Forum
Mannerheimintie 20, 3. kerros, Kauppakeskus Forum
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-21, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18
www.reima.fi

Lastenvaatemerkin virallinen Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/reimasuomi/.

Voit seurata myös yhtiön virallista Instagram-tiliä osoitteessa www.instagram.com/reimafinland/.