Helsingin Ristorante Italo italialainen ravintola (SULJETTU)

Italialainen ravintola Ristorante Italo löytyy Helsingin kauppakeskus Forumin Kukontorilta, kolmannesta kerroksesta rakennuskompleksia. (PÄIVITYS 2021: RAVINTOLA ON SULJETTU)

Ristorante Italo on ‘il posto per tutti’, paikka kaikille, edustaen miellyttävää, perinteistä italialaista ravintolakulttuuria.

Ristorante Italo italialainen ravintola HelsinkiHOK-Elannon omistaman ravintolan toiminnan mallina on aito Italia, etelästä pohjoiseen.

Ilmapiirin ajanvietolle ja ruokailulle ollessa kiireetön, seurallinen, ja kotoinen, sisältäen lämminhenkistä maalaistunnelmaa ja kaupunkilaisromantiikkaa lasiatriumin alla.

Paikan menu sisältää Italian ruokakulttuurin helmet pizzoista porsaanposkeen ja hummeriin saakka, joiden oheen tarjolla on huolellisesti valittuja viinejä.

Menusta löytyvät ruokalajeina antipastit & salaatit, focaccia-leivät, pastat, kalaruoat, raviolit & risotot, liharuoat & kanaruoat, pizzat, lisukkeet, sekä jälkiruoat & italialaiset jäätelöt.

Juomaksi voit valita muun muassa kuohuviiniä, punaviiniä, valkoviiniä, tai olutta. Lista sisältää viinejä Italian tunnetuimmilta viinialueilta Piemontesta Sisiliaan.

Ravintola aloittaa toimintansa maanantaista perjantaihin lounaskattauksella, klo 10:30-15, jolloin voimassa on päivittäin vaihtuva lounasmenu.

Voit tarkastaa ajankohtaisen lounasruokalistan ja päämenun Ristorante Italon verkkosivujen kautta, www.italo.fi.

Ristorante Italo Kauppakeskus Forum (PÄIVITYS 2021: RAVINTOLA ON SULJETTU)
Mannerheimintie 20, 3. kerros, Kukontori (kauppakeskuksen sulkeuduttua sisäänkäynti Yrjönkadun puolelta)
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-to klo 10:30-22, pe-la klo 10:30-23, su klo 12-18
www.italo.fi

Ristorante Italo on muistanut toiminnassaan myös perheen pienimpiä asiakkaita omalla ruokalistallaan ja mukavalla leikkinurkkauksella.

Voit tehdä pöytävarauksen Italoon suoraan paikan nettipalvelun kautta, jossa voi myös muuttaa jo tehtyä varausta.