Helsingin Royal Treasures luonnonkosmetiikkahoitola ja myymälä

Luonnonkosmetiikkahoitola & myymälä Royal Treasures toimii Helsingin ostoskeskus Redin tiloissa, osoitteessa Hermannin rantatie 5.

Royal Treasures tarjoaa samoissa tiloissa sekä luonnonkosmetiikan myymälän että luonnonkosmetiikkaa hyödyntävän kauneushoitolan palvelut.

Myymäläpuolen valikoimasta löydät vaihtoehdot kasvoille, käsille, vartalolle, hiuksille, hiusten muotoiluun, meikkaamiseen, sekä joukon oheistuotteita.

Kaupan olevat luonnonkosmetiikat ovat luokitelmiltaan cruelty free, vegaani, ja ekosertifioituja tuotteita.

Mukana myymälän valikoimassa ovat ammattikosmetiikan merkit Eko Pharma, Zao, Kedma, ja Breathe.

Pääset luonnonkosmetiikkaliikkeen puolella käväisemään walk-in hoidoissa, jotka ovat tarjolla ilman ajanvarausta.

Royal Treasures kauneushoitola

Kauneushoitolapuoli Royal Treasuresia on palveluiltaan monipuolinen.

Vierailusi aikana voit valita palveluista muun muassa kasvohoidot, ripsienpidennykset, kulmapalvelut, meikkaukset, käsihoidot ja manikyyrit…

…geelilakkaukset luonnon (geeleillä), rakennekynnet geelillä, jalkahoidot ja geelilakkaukset varpaankynsiin, selän hoidot, sokeroinnit ja vahaukset, hieronnat (klassiset, aromaattiset, kuumakivihieronnat), kampaukset, sekä hiustenpidennykset teipeillä tai sineteillä.

Hoitoihin voi ostaa lahjakortin, joko perinteisenä pahvisena versiona tai kätevästi sähköisesti, mihin tahansa hoitoon tai avoimelle summalle (alkaen 25 euroa).

Pahvisen lahjakortin saat noutamalla sen liikkeestä aukioloaikoina tai maksamalla verkkokaupassa etukäteen (tällöin joku muu voi myös noutaa lahjakortin tarvittaessa).

Vaihtoehtoisesti voit maksaa perinteisen lahjakortin verkkokaupan kautta, jonka jälkeen kauneushoitola postittaa sen lahjakortin saajalle tai ostajalle (tässä tapauksessa sinun tulee laittaa toiveesi verkkokaupan viestikenttään).

Sähköisen lahjakortin saa myös liikkeestä suoraan, jolloin jätät sen sähköpostiosoitteesi, mihin haluat lahjakortin toimitettavan.

Sähköisen lahjakortin saa vaihtoehtoisesti verkkokaupan kautta, jolloin sinun tulee liittää viestikenttään sähköpostiosoite mihin haluat lahjakortin lähetettävän.

Royal Treasures kauneushoitola ja myymälä Kauppakeskus Redissä, Helsingissä.

Royal Treasures Natural & Organic Beauty Spa Redi
Hermannin rantatie 5, 2. kerros (H&M oikealle), REDI Kauppakeskus
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-21, lauantai 10-19
www.royaltreasures.fi

Virallinen Royal Treasures Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/Royal-Treasures-Luonnonkosmetiikkakauneushoitola-myymälä-281841012537600/.

Voit seurata myös kauneushoitola & myymälän virallista Instagram tiliä osoitteessa www.instagram.com/royaltreasuresspa/.