Helsingin Ruohonjuuri myymälät

Ruohonjuuri ekokauppoja on Helsingissä neljä kappaletta, mukaanlukien keskustan City-Käytävän toimipaikka.

Vuodesta 1982 toiminnassa ollut Ruohonjuuri tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman korkealaatuisia eko, luomu, ja Reilun Kaupan tuotteita.

Ruohonjuuri myymälä Hakaniemi HelsinkiKetjun kantavana filosofiana on myydä asiakkailleen tuotteita, jotka edistavät terveellisiä, elinvoimaisia & luonnonmukaisia elintapoja.

Tuotevalikoimiin myymälöissä sisältyy yli tuhat maukasta luomuruokaa.

Suosittuja tuotteita ovat esimerkiksi kahvit, teet, pavut, vegaanilihat, tofut, super foods, hunajat, kasvisöljyt, leivät, hedelmät ja vihannekset, juomat, makeiset, purkkiruoat, vauvanruoat, jauhot ja hiutaleet, mausteet, sekä suomalaiset erikoisuudet.

Voit ostaa monipuolisesta valikoimasta raakaruokia, gluteenittomia ruokia, laktoosittomia ruokia, ja maidottomia ruokatuotteita.

Myymälöissä on kaikkea tarpeellista maukkaaseen vegaanikokkaukseen ja paljon vaihtoehtoja luomu-ruoanlaiton suhteen.

Kaiken kaikkiaan pääkategorioina tuotteissa ovat ruoka, superfood ja rawfood, hygieniatuotteet, ihon hoito, hiusten hoito ja värjäys, kosmetiikka, kuukautiskupit ja siteet, itsehoito ja hemmottelu…

…ekopesuaineet, taloustarvikkeet, lastenhoito, kirjat, kylmätuotteet, luomuhedelmät ja –vihannekset, maitotuotteet, tuoreet leivät, ja pakasteet.

Ruokatuotteiden ohella monet asioivat Ruohonjuuressa ostaen sertifioituja luomu- ja luonnonmukaista kosmetiikkaa, aromaterapia yrttejä, turvetuotteita, ja kaikenlaisia voiteita, saippuoita, sekä shampoita.

Ruohonjuuren avulla voit viedä ekoajattelun myös kodinhoitoon, sillä myymälässä on kaupan kaikenlaisia eko-ystävällisiä kodin kemikaaleja, pesuaineita, hoitoaineita, ja pesupulvereita.

Helsingin Ruohonjuuri myymälät – yhteystiedot

Ruohonjuuri Kauppakeskus Itis
Itäkatu 1-7, 1. kerros
00930 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.ruohonjuuri.fi

Ruohonjuuri Kamppi
Salomonkatu 5
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.ruohonjuuri.fi

Ruohonjuuri Hakaniemi
Sörnäisten rantatie 5
00530 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-17, su klo 12-16
www.ruohonjuuri.fi

Ruohonjuuri City-Käytävä
Keskuskatu 6, Saarisen piha
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.ruohonjuuri.fi

Ruohonjuuri myymälät muualla Suomessa – yhteystiedot

Ruohonjuuri Tampere
Hämeenkatu 15
33100 Tampere
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-16
www.ruohonjuuri.fi

Ruohonjuuri Turku
Yliopistonkatu 23
20100 Turku
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-16
www.ruohonjuuri.fi

Ruohonjuuren myymälöiden tuotekategoriat

Ruoka: hillot, hunajat ja siirapit, jauhot, juomat, kaakaot, kahvit, kastikkeet, keksit ja leivät, kuivahedelmät ja marjat, lasten ruoka, levitteet ja tahnat, makeat herkut, marjajauheet, mausteet, merilevät ja misot, pastat ja nuudelit, pavut ja linssit, pähkinät, ravintolisät, siemenet, sokerit ja muu makeutus, suolaiset herkut, suolat, superfood ja rawfood, teet, valmisruoka, viljatuotteet, yrtit, öljyt, ruoat hiilihydraattitietoiselle, eläinten ruoka.

Superfood ja rawfood: acai, aloe vera, ashwagandha, baobab, camu camu, chia-siemenet, chlorella, goji-marjat, hamppu, kookosöljy, lucuma, maca, mct-öljy, moringa, MSM, mulperit, nokkonen, ohranorasjauhe, pakuri, raakakaakao, raakapatukat, raakasuklaat, ruusujuuri, siitepöly, spirulina, toco, trailmix, vehnänorasjauhe, muut rawfoodit, muut superfoodit.

Hygieniatuotteet: deodorantit, hammastahnat, hammasharjat, hiusten hoito, huulivoiteet, saippuat, shampoot, suihkusaippuat, laastarit.

Ihon hoito: aurinkovoiteet, hoitovoiteet, ihon puhdistus, ihoöljyt, kasvovedet, kosteusvoiteet, kuorinnat, miesten ihonhoito, naamiot, silmänympärys, vartalovoiteet, vartaloöljyt, ihon hoito.

Hiusten hoito ja värjäys: hiusharjat, hiusten hoito, hiusten muotoilutuotteet, hiusvärit ja hennat, shampoot.

Kosmetiikka: huulipunat, huulivoiteet, ihon puhdistus, kynsilakat, meikkivoiteet, parfyymit, poskipunat, puuterit, silmämeikit, tarvikkeet.

Kuukautiskupit ja siteet: kuukautiskupit, kestositeet.

Itsehoito ja hemmottelu: eteeriset öljyt, itsehoitovälineet, suitsukkeet, yrttiuutteet ja kukkatipat, muut tuotteet.

Ekopesuaineet: astianpesu, kodinhoito, pesupähkinät, pyykinpesu, muut pesuaineet.

Taloustarvikkeet: idätysastiat, juomapullot, kassit, keittiö, kestomukit, kynttilät, punaseetrituotteet, siivous, tiskiharjat ja -rätit, vedensuodattimet, eväsrasiat, muut taloustarvikkeet.

Lastenhoito: lasten ruoka, lasten ihonhoito, imetysteet, odottavalle äidille, lastenhoito muut.

Kirjat: ruokakirjat, tietokirjat.

Lisäksi tuotevalikoimiin kuuluvat myös kylmätuotteet, luomuhedelmät ja -vihannekset, maitotuotteet, tuoreet leivät, sekä pakasteet.

Ruohojuuri-ketjulla on olemassa virallinen Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/ruohonjuuri, jossa voit mm. seurata tiedotuksia uusista, myymälöihin tulevista tuotteista.