S-Pankki Helsinki – konttorit & aukioloajat

Voit valita kaikkiaan 7 S-Pankki Helsinki konttorista ja asiakaspalvelupaikasta, mukana keskustan Sokos tavaratalon puitteissa oleva palvelupiste (Mannerheimintie 9).

Voit asioida S-Pankin asiakaspalvelupisteissä pankkiasioissa ensisijaisesti ajanvarauksen kautta, mutta paikan päälle voi tulla ilman ajanvaraustakin, jolloin saatat kuitenkin joutua jonottamaan vuoroasi.

Tarjolla konttoreilla ovat muun muassa kaikki päivittäiset raha-asiat, kortti- ja luottohakemuksista tilien ja pankkitunnusten avaamiseen saakka. Asiakaspalvelupisteissä voi lisäksi hoitaa tilin käteisnostot ja käteistalletukset.

S-Pankki Helsinki.

Yhtiönä pankki on S-ryhmän ja LähiTapiola-ryhmän omistama kauppapankki.

Pankki tarjoaa palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen, hankintojen rahoittamiseen luotoilla ja lainoilla, sekä vakuuttamiseen.

Peruspankkipalveluihin kuuluvat keskeisesti S-Tili, S-Etukortti Visa, käteistä kaupan kassalla -palvelu, sekä verkkopankki & mobiilipankki.

S-Pankki konttori Helsinki.

Näistä S-Tili on helppokäyttöinen käyttötili, jolla hoidat kaikki arjen raha-asiat, ostosten maksuista palkan vastaanottoon saakka. S-Tilistä on helppo muokata perheen yhteinen tili, jota voi käyttää yksin, yhdessä toisen henkilön kanssa, tai koko perheen yhteisenä ruokatilinä.

S-Etukortti Visa on puolestaan pankin monipuolinen luotto- ja maksukortti. Kortilla voit maksaa ostoksiasi sekä nostaa tai tallettaa käteistä rahaa. S-Etukortti Visa käy maksuvälineenä kotimaassa, ulkomailla, ja verkossa.

S-Etukortti Visan keskeisiin käyttötapoihin kuuluu käteistä kaupan kassalla -palvelu, jolla voit nostaa ja tallettaa käteistä ABC-asemilla, Sale- ja Alepa-myymälöissä, S-marketeissa, ja Prismoissa kautta maan.

S-Etukortti VISA - S-Pankki Helsinki.

S-Etukortti VISA.

Modernin pankkiasioinnin kannalta olennainen S-Pankki verkkopankki on tarjolla asioidesi hoitoon vuorokauden ympäri.

Lainoista ja luotoista pankin valikoimiin kuuluvat luottokortit (S-Etukortti Visa Credit), kertaluotot (S-Laina), pienluotot (S-Tuoteluotto), jatkuvat luotot (S-Joustoluotto), sekä vakuuden asettamisen kautta saatavilla olevat suuremmat kertaluotot (S-Hankintalaina).

Asuntolainoja varten kehitetty S-Pankin luottomuoto on nimeltään S-Asuntolaina, jolla rahoitat oman kodin hankinnan, rakentamisen, tai korjauksen.

S-Pankki Mobiili.

Rahoitusvaihtoehtoihin kuuluvat lisäksi vapaa-ajanasuntojen hankintaa varten olevat lainat (S-Mökkilaina) ja sijoitusmielessä hankittujen kiinteistöjen rahoitukset (S-Sijoitusasuntolaina).

S-Opintolaina on puolestaan tarkoitettu opiskelijoille tilanteisiin, joissa opintoraha ja asumislisä eivät riitä päivittäiseen elämiseen.

Säästämisen ja sijoittamisen palveluihin S-Pankissa kuuluvat mm. rahastosäästämisen ratkaisut sekä tilisäästäminen (esimerkiksi määräaikaistilit, tuottotilit, ja sijoitustalletukset).

Yhteensä S-Pankin erilaisia palveluita käyttää yli 3,1 miljoonaa asiakasta, toiminta-alueen kattaessa koko Suomen Helsingistä aina pohjoisen Ivaloon saakka.

S-Pankki Helsinki konttorit – aukioloajat & osoitteet

Prisma Itäkeskus (asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki)
Vanhanlinnantie 1
00900 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-20, lauantai 10-18
s-pankki.fi

Prisma Kaari Kannelmäki (asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki)
Kantelettarentie 1
00420 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-20, lauantai 10-18

Prisma Malmi (asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki)
Malmin Kauppatie 18
00700 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-16

Prisma Tripla (asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki)
Firdonkatu 2b
00520 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-20, lauantai 10-18

Prisma Viikki (asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki)
Viikintori 3
00790 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18

Sokos Helsinki (asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki)
Mannerheimintie 9
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18

S-Pankkiiri pääkaupunkiseutu – S-Pankki Helsinki
Mikonkatu 9, 6. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ajanvarauksella maanantai-perjantai

S-Pankki Helsinki palvelupisteillä on olemassa virallinen Facebook-sivusto osoitteessa facebook.com/kauppapankki/.

Facebookiin tulee muun muassa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenpitoon, ilmoituksia verkko- ja mobiilipankin toiminnasta, sekä uutisia pankkialan maailmasta.