Helsingin Sandwich vaatekauppa (SULJETTU)

Hollantilainen naisten vaatteiden muotibrändi Sandwich on mukana Helsingissä yhdellä myymälällä, joka sijaitsee kauppakeskus Kluuvissa (Aleksanterinkatu 9). (PÄIVITYS 2022: LIIKE ON SULJETTU)

Vuonna 1983 alkunsa saanut Sandwich tunnetaan alkuperäisestä suunnittelustaan, jonka puitteissa myydään massasta erottuvaa arkimuotia.

Sandwich_ vaatekauppa HelsinkiTuotemerkki on suunniteltu etenkin eurooppalaisille, kaikenikäisille naisille, tarjoten erinomaisesti valmistettuja ja helppopukeisia, imartelevia ja yllättäviä vaatekappaleita.

Kokoelmiin kuuluu aina mukaan mm. toppeja, mekkoja, hameita, paitoja & tunikoita, takkeja, bleisereita, jumppereita & neuletakkeja, leggingsejä, housuja, sekä asusteita.

Sandwichin toiminnan peruspilareihin kuuluu usko siihen, että pienet yksityiskohdat ovat se seikka, mikä tekee vaatekappaleesta ja naisesta yksilöllisen.

Tyypillinen Sandwich asiakas voi pukeutua rennosti koko viikon ajan, rakastaa luonnollisia kuitumateriaaleja, omaa erityisen maun, ja ihannoi detaljeja.

Hänellä on myös moderni ja tuore tapa ajatella. Sandwich pyrkii tarjoamaan vaatteita tämän asiakkaan kaikkiin tarpeisiin.

Sandwich Kauppakeskus Kluuvi (PÄIVITYS 2022: LIIKE ON SULJETTU)
Aleksanterinkatu 9
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-17
www.sandwich.eu

Sandwichin virallinen Facebook sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/sandwichfashion.

Facebookin kautta yhtiö mm. tuo esiin kohokohtia ajankohtaisesta mallistostaan ja antaa tyylivinkkejä Sandwich pukeutumiseen.