Helsingin Scandinavian Outdoor Store retkeilykauppa

Retkeilykaupan ketju Scandinavian Outdoor Storen Helsingin myymälä toimii ostoskeskus Forumin Kukontorilla (Yrjönkatu 29).

Löydät myymälästä laajan valikoiman vaatteita, jalkineita, sekä tarvikkeita ulkoiluun ja retkeilyyn, alan laadukkaimmilta ja tunnetuimmilta valmistajilta.

Scandinavian Outdoor Store Kauppakeskus Forum HelsinkiScandinavian Outdoor Storen, jonka omistaa partiolaisten omistama Suomen Partiovaruste, toimii yhtä tarkoitusta varten: tarjoamaan asiakkailleen parhaat mahdolliset ulkoilu- ja retkeilyvarusteet.

Pohjoisessa elävät ihmiset ymmärtävät että vain harvoin on olemassa huonoa säätä – on vain huonoja varusteita.

Myymälä on keskittynyt tarjoamaan skandinaavisia tuotemerkkejä, joilla on takanaan vuosisatojen kokemus ankarista pohjoisista sääolosuhteista, mutta mukana on myös parhaita kansainvälisiä valmistajia.

Tuotekategorioina kaupan ovat naisten vaatteet, miesten vaatteet, jalkineet ja sukat, varusteet lapsille, laskettelu ja hiihto, asusteet ja aurinkolasit, makuupussit ja -alustat, reput, rinkat ja laukut…

…teltat ja majoittuminen, retkiruokailu ja juomahuolto, työkalut, mittarit, kompassit ja GPS, valaisimet ja kiikarit, lajivarusteet, sukellus, muut retkeilytarvikkeet, kartat ja kirjat, talviretkeily, partiotuotteet, ja pyöräily.

Scandinavian Outdoor Storen Helsingin Forumin Kukontorin eräkauppa ja retkeilymyymälä on ollut avoinna joulukuusta 2013 saakka.

Helsingin Scandinavian Outdoor Store myymälät

Scandinavian Outdoor Store Kauppakeskus Forum
Yrjönkatu 29, 3. kerros, Kukontori
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-16
www.scandinavianoutdoor.com

Scandinavian Outdoor Store myymälät muualla Suomessa – yhteystiedot

Scandinavian Outdoor Store Outlet Vantaa Kauppakeskus Tammiston Tähti
Nilsaksenpolku 2
01510 Vantaa
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-16
www.scandinavianoutdoor.com

Scandinavian Outdoor Store Haglöfs Outlet Vantaa Kauppakeskus Tammiston Tähti
Nilsaksenpolku 2
01510 Vantaa
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-16
www.scandinavianoutdoor.com

Scandinavian Outdoor Store Tampere Klingendahl
Pyhäjärvenkatu 5
33200 Tampere
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 10-15
www.scandinavianoutdoor.com

Scandinavian Outdoor Store Turku
Läntinen Pitkäkatu 13
20100 Turku
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-15
www.scandinavianoutdoor.com

Scandinavian Outdoor Store Raisio Kauppakeskus Mylly
Myllynkatu 44
21280 Raisio
Aukioloajat: ma-pe klo 10-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.scandinavianoutdoor.com

Scandinavian Outdoor Store Outlet Turku Kuninkoja
Kuninkojankaari 1
20320 Turku
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-18
www.scandinavianoutdoor.com

Scandinavian Outdoor Store Pori Kauppakeskus Puuvilla
Siltapuistokatu 14
28100 Pori
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-20
www.scandinavianoutdoor.com

Scandinavian Outdoor Store Salo
Vilhonkatu 11-13
24240 Salo
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 10-15
www.scandinavianoutdoor.com

Scandinavian Outdoor Storen virallinen Facebook sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/ScandinavianOutdoorStore.

Facebookin kautta kerrotaan mm. ajankohtaisista alennuskampanjoista ja liikuntakauden tapahtumista.

Scandinavian Outdoor Storen tuotekategoriat

Naisten vaatteet: takit, vedenpitävät kuoritakit, talvi- ja untuvatakit, softshell-takit, tuulenpitävät takit, retkeilytakit, fleece- ja kevyttoppatakit, urheilutakit, laskettelutakit, housut ja hameet, vedenpitävät kuorihousut, laskettelu- ja talvihousut, tuulenpitävät housut, retkeilyhousut, shortsit, hameet ja caprit, urheiluhousut, puvut, purjehdusasut, erä- ja metsästyspuvut, ulkoilupuvut, hiihtoasut, paidat, t-paidat, kauluspaidat, villapaidat ja neuleet, alus- ja väliasut, tekniset alusasut, väliasut.

Miesten vaatteet: takit, vedenpitävät kuoritakit, talvi- ja untuvatakit, softshell-takit, tuulenpitävät takit, retkeilytakit, metsästys- ja erätakit, fleece- ja kevyttoppatakit, urheilutakit, laskettelutakit, housut ja shortsit, vedenpitävät kuorihousut, laskettelu- ja talvihousut, tuulenpitävät housut, retkeilyhousut, shortsit ja caprit, urheiluhousut, puvut, purjehdusasut, erä- ja metsästyspuvut, ulkoilupuvut, hiihtoasut, paidat, t-paidat, kauluspaidat, villapaidat ja neuleet, alus- ja väliasut, tekniset alusasut, väliasut.

Jalkineet ja sukat: kengät, vaelluskengät, talvijalkineet, urheilujalkineet, barefoot-jalkineet, lasten jalkineet, sandaalit, vapaa-ajan jalkineet, kumisaappaat, ulkoilujalkineet, sukat, vaellussukat, hiihto- ja muut sukat, jalkinetarvikkeet, lämpöpohjalliset, pohjalliset ja nauhat, hoitoaineet, säärystimet, liukuesteet.

Lapset: lasten syys- ja kevätvaatteet, lasten kesävaatteet, lasten talviasut, lasten alus- ja väliasut, lasten jalkineet, lasten asusteet, lasten reput, lasten varusteet.

Laskettelu ja hiihto: alppihiihto, juniorit, naisten sukset, all-mountain -sukset, rinnesukset, freeski, twintip-sukset, laskettelumonot, laskettelusauvat, alppisiteet, leffat, murtomaahiihto, luistelusukset, perinteiset sukset, erä- ja vaellussukset, perinteiset monot, luistelumonot, erä- ja vaellusmonot, sauvat, siteet, telemark, telemark-sukset, telemark-monot, telemark-siteet, tarvikkeet, suojat, kypärät ja lasit, suksilaukut ja -pussit, voitelu, luistovoiteet, pitovoiteet, voitelutarvikkeet.

Asusteet ja aurinkolasit: aurinkolasit, käsineet, päähineet, vyöt ja henkselit, huivit ja kaulurit, tekstiilien hoito.

Makuupussit ja -alustat: makuupussit, kesämakuupussit, kolmen vuodenajan makuupussit, talvimakuupussit, lasten makuupussit, makuupussien tarvikkeet, makuualustat, ilmatäytteiset makuualustat, muut makuualustat, istuinalustat.

Reput, rinkat ja laukut: rinkat ja reput, urheilu- ja juomareput, metsästysreput ja -laukut, päiväreput, läppärireput, reput alle 30l, reput 30 – 50 l, rinkat 40l +, lasten reput ja rinkat, lastenkantorinkat, laukut ja matkailu, matkailurinkat, matkailutarvikkeet, laukut ja kassit, vedenpitävät laukut, muut laukut ja varusteet, pyörälaukut, ensiapulaukut.

Teltat ja majoittuminen: teltat, vaellusteltat, perhe- ja matkailuteltat
leiriteltat, laavut ja louteet, telttatarvikkeet, leirielämä, riippumatot, retkisängyt ja -tuolit.

Retkiruokailu ja juomahuolto: retkiruokailu, retkikeittimet, retkikeitinten varusteet, nuotio, savustus ja kuivaus, retkiruoat, astiat, sytyttimet, juoma-astiat ja vedenpuhdistus, juomapullot ja -pussit, vedenpuhdistus.

Työkalut: monitoimityökalut, veitset ja linkkuveitset, kirveet ja sahat, puukot, muut työkalut.

Mittarit, kompassit ja GPS: GPS-laitteet ja-kartat, outdoor-kellot, sykemittarit, hyvinvointi, kompassit, muu retkeilyelektroniikka.

Valaisimet ja kiikarit: otsalamput, käsivalaisimet, muut valaisimet, polttimot ja tarvikkeet, kiikarit.

Lajivarusteet: rullahiihto, sauvakävely ja vaellussauvat, uintitarvikkeet, vesilajit.

Sukellus: aluspuvut, hengitysventtiilit, kengät, huput ja käsineet, kuivapuvut, laitepaketit, märkäpuvut, perusvälineet ja räpylät, sukellusinstrumentit, säiliöt, tarvikkeet, tasapainotusliivit, valaisimet, veitset.

Muut retkeilytarvikkeet: sekalaiset retkeilytarvikkeet.

Kartat ja kirjat: ulkoilu- ja matkailukartat, ulkomaiset kartat, merikorttisarjat, kirjallisuus.

Talviretkeily: lumikengät, ahkiot, retkiluistelu, lämmittimet, lumiturvallisuus.

Partiotuotteet: vapaa-aika, partioasut, partiopaidat, partiohuivit, partiopäähineet, muut partioasusteet, partiomerkit, sudenpentujen merkit, seikkailijoiden merkit, tarpojien merkit, samoajien merkit, vaeltajien merkit, aikuisten merkit, yhteiset merkit, kirjallisuus, partio-ohjelma, käsikirjat ja oppaat, muut kirjat, muut partiotuotteet, liput, musiikki, oheistuotteet, postikortit.

Pyöräily: pyörät, BMX-pyörät, cyclocross-pyörät, hybridipyörät, kaupunkipyörät, lastenpyörät, maastopyörät, tarvikkeet, varusteet ja asut, asut, pyöräilyreput, pyörälaukut.

Scandinavian Outdoor Storen myymälöiden tuotemerkit

Abus, Adventure Food, Alfa, Amazonas, Ampmax, Ansmann, Apeks, Aqua Sphere, Aqualung, Aquapac, Arena, Armada, Arva, ASP, Atlas, Atomic, Autan, Bagheera, Barth, BBB, Black Crows, Black Diamond, Blå Band…

…Bodytech, Bollé, Born To Ski, Bridgedale, Brunton, Buff, Bula, CamelBak, Canada Goose, Clean Camp, Climbing Technology, Cocoon, Coghlan’s, Columbia, Crocs, Cyclotech, Dalbello, DD Hammocks, Deejo…

…Deuter, Devisys, Devold, Didriksons, Douchebags, E. Koivumaa, Easy Camp, EKA, Elan, Eräpuu, Estecs, Euroschirm, Evon, Exel, Exped, Extremities, EzyShoes, Faber, Falke, Felt, Fenix, Finnsvala, Fiskars…

…Five Ten, Fjellpulken, Fjällräven, Flagmore, Fox 40, Garmin, Genzo, Gerber, Giro, Gloryfy, Goalzero, Grabber, GV, Haglöfs, Halti, Hanwag, Helle, Helly Hansen, Helsingin villasukkatehdas, Hestra, High5…

…Hilleberg, Husky, Icebug, injinji, Isbjörn, Isosteel, J-P Peltonen, Jack Wolfskin, Jetboil, Joutsen, Julbo, K2, Kamik, Kanfor, Karhu, Karttakeskus, Katadyn, Keen, Kombi, Komperdell, Kuusamon Uistin, Künzi…

…La Sportiva, LaCrosse, Lahnakoski, Lasting, Leatherman, Led Lenser, Leki, Lenz, Light My Fire, Lill-Sport, Line, Liquid Image, Lorpen, Lowa, Luger, Lundhags, Lupine, Mac in a Sac, Madshus, MagLite, Marker, Marmot…

…Martinex, Marttiini, Maxell, Maxigrip, Meindl, Merrell, Metolius, Millet, Mizu, Molo, Mora, Mountain House, MSR, Muurikka, MyKit, Nalgene, Nikon, Nikwax, Nokian Jalkineet, Nordica, Off, One Way, OPA, Opinel…

…Original SWAT, Orina, Ortlieb, Osprey, Outdoor Action Finland, Outwell, Paccas, Pacsafe, Parajumpers, Partiosäätiö, Partiotuote, Partiovaruste, Patagonia, Peak Performance, Petzl, Photonpump, Pinewood…

…Pinlocker, POC, Polar, Primus, Puuru, Rab, Raiski, Real Turmat, Red Creek, Reima, Reiter, Rode, Roselli, Rossignol, Rothco, Rottefella, Rukka, Röjk, Sail Racing, Salomon, Sanuk, Sasta, Sauna, Savotta, Scarpa…

…Sea To Summit, SealSkinz, Sievert, Sigg, Silva, Singing Rock, Sinisalo, Ski Go, Skipeg, SmartWool, Smith, Småfolk, Sorel, SOS, Speedline, Spiky, Start, Suntrica, Supernatural, Suunto, Tatonka…

…Technisub, Tecnica, Tendon, Tesema, The North Face, Therm-Ic, Thermacell, Thermarest, Thermos, Ticket To The Moon, Timberland, Toko, Trangia, Tretorn, TSL, Tubbs, Tubus, UK, Ultrafire, Ursuit, Vargo…

…Vaude, Vauhti, Vibram Five Fingers, Victorinox, Vihe, Villawool, Vivobarefoot, Völkl, Wellgo, Wetterlings, Wild Country by Terra Nova, Woolpower, X-Bionic, X-Socks, X-Trace, XGlow, Yoko, Zandstra, Zippo.