Helsingin Schoffa vaatekauppa

Vaatemerkki Schoffan myymälä löytyy Helsingin ostoskeskus Galleria Esplanadista, osoitteessa Pohjoisesplanadi 33.

Vuonna 2006 Helsingissä perustetun kotimaisen Schoffan juuret ovat mittatilaustöinä tehdyissä vaatteista.

Schoffa vaatekauppa HelsinkiNykyään yhtiö valmistaa korkealaatuisia, moderneihin muotoihin toteutettuja klassisia vaatteita, kenkiä ja asusteita.

Tärkein yksittäinen osio yhtiön kokoelmia ovat erinomaisesti istuvat paidat laatutietoisille asiakkaille.

Alunperin Schoffa aloittikin toimintansa juuri mittatilauspohjaisesti valmistettujen miesten kauluspaitojen parissa, josta toiminta laajeni vuosien myötä myös valmispaitojen alueelle.

Mittatilaustöiden palvelu, joka on edelleen tarjolla, antaa Schoffalle ainutlaatuisen näköalan asiakkaidensa moderneihin tarpeisiin, ja tämä ‘sisäpiirin tieto’ näkyy kaikissa firman kehittämissä tuotteissa.

Saat ostettua myymälästä muun muassa miesten valmis- ja mittatilauskauluspaitoja, miesten vapaa-ajan paitoja ja jalkineita, naisten paitoja, sekä lastenvaatteita.

Asusteiden puolesta kaupan ovat esimerkiksi solmiot, solmukkeet, taskuliinat, kalvosinnapit, sukat, laukut ja lompakot, huivit, solmioneulat, ja alushousut.

Tyyliltään Schoffan vaatteissa perinteet yhdistyvät leikkisyyteen ja elämäniloon, klassisen räätälöinnin yhdistyessä moderniin skandinaaviseen tyyliin – sopien kaikkiin tilanteisiin.

Käyttömukavuutta, käytettävyyttä, ja tyylikkyyttä edustavat materiaalit vaatteisiin, jotka valmistetaan etupäässä Virossa, tulevat perheomisteisilta, luotettavilta toimittajilta Portugalista ja Italiasta.

Schoffa Galleria Esplanad
Pohjoisesplanadi 33, 2. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-17, su klo 12-16
www.schoffa.com

Voit seurata Schoffan myymälän ajankohtaista toimintaa yhtiön virallisen Facebook sivuston kautta.

Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/SchoffaOY.