Helsingin Sisley vaatekauppa (SULJETTU)

Italialainen vaatemerkki Sisley on Helsingissä yhdellä myymälällä, ostoskeskus Kampin ensimmäisessä kerroksessa (Urho Kekkosen katu 1). (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Benettonin omistama Sisley ketju kauppaa omalla merkillään vaatteita naisille, jotka eivät epäröi erottautua joukosta, arvostaen kankaiden laatua ja moitteettomia leikkauksia.

Sisley vaatekauppa Kauppakeskus Kamppi HelsinkiSisley on brändinä uniikki & edullinen muotikokomus, jonka avulla on helppo tuntea olonsa päivittäin hyväksi, tyylikkääksi, ja seksikkääksi.

Vuonna 1968 Pariisissa perustettu Sisley on nykyään voimakkaan persoonallisuuden omaava tuotemerkki: viettelevä, epäsovinnainen, ja voimakkaan nykyaikaisen estetiikan sisältävä.

Nämä ominaisuudet ovat tehneet Sisleystä välittömästi joukosta erottuvan merkin ja suositun myyntialueillaan.

Sisley kokoelmat, heijastaen brändin arvoja, ovat aina tyyliltään terävimmässä kärjessä, houkuttelevia ja yksityiskohtiin panostavia, trendikkäitä ja laadukkaita.

Sisleyn tarina alkoi vuonna 1968 kokoelmalla denim-muotia.

Näiden tuotteiden suosio sai nopeasti myös Benettonin huomion, joka hankki tuotemerkin oikeudet vuonna 1974, laajentaen vuosien yli Sisleyn nykyiseen muotoonsa.

Sisley Kauppakeskus Kamppi (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Urho Kekkosen katu 1, 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.sisley.com

Sisley-ketjun yhteinen Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/Sisley.

Facebookin avulla esitellään mm. uusia myymälöihin tulevia tuotteita ja kerrotaan brändiin liittyviä uutisia.