Skechers Suomi myymälät – 9 liikettä & aukioloajat

Voit valita yhdeksästä Skechers Suomi myymälät vaihtoehdosta maan alueella, mukana yksi liike Helsingin kauppakeskus Redin tiloissa (Hermannin rantatie 5).

Vuonna 1992 perustettu kalifornialainen (jonka päämaja on Manhattan Beachin kaupungissa) yhtiö myy jalkineita koko perheen tarpeisiin, tuotevalikoiman kattaessa yli 400 erilaista kenkämallia.

Yhtiön tuotteiden valikoimaan kuuluu lukuisia tyylejä urheilukenkiä ja kenkiä vapaa-aikaan, tyylikkäitä klassisia jalkineita, huomiota herättäviä katukenkiä, kuin myös varsikenkiä.

Skechers Suomi myymälät - Helsinki - Kauppakeskus REDI.

Helsinki – Kauppakeskus REDI.

Suosittuja yksittäisiä kategorioita ovat esimerkiksi juoksu-, kävely-, golf- ja salikengät, sekä vapaa-ajan jalkineet ja lasten kengät.

Brändin tarina sai alkunsa vaatimattomasta kalifornialaisesta rantatalosta, jossa yhtiön perustajat ensimmäistä kertaa hahmottelivat Skechers-kengän tyylin – käyttökengän, jotka olivat ikonisia aikansa grunge-tyyliin soveltuvina.

Skechers myymälät Helsinki - Helsinki Outlet.

Helsinki Outlet.

Tuotemerkin perustyyli on laajentunut kattamaan vuosien varrella valikoimiin monipuolisia mallistoja ja erilaisia tyylejä miehille, naisille, ja lapsille kaikkialla maailmassa.

Liikkeissä asioidessasi voit ostaa jalkineita kaikenikäisille ja kaikkiin tarkoituksiin sopivina, mukaanlukien Memory Foam ja Relaxed Fit -tyylit, arkipäiväiset lenkkarit, saappaat, ja vaikkapa Skechers sandaalit.

Skechers Suomi - Vantaa - Kauppakeskus Jumbo.

Vantaa – Kauppakeskus Jumbo.

Lasten jalkinekokoelma kattaa puolestaan mallit, jotka vilkkuvat, joita voidaan pyörittää, ja jotka ovat leikkisiä ja värikkäitä.

Kenkäsi voi olla myös innovatiisista GO-performanssi tyyliä, suunniteltuna aktiiviseen arkielämään, juoksemiseen, ja yleiseen treenaamiseen.

Helsingin seudulla ketjun liikkeitä on tarjolla yhteensä viisi kappaletta, yksi aivan ydinkeskustan alueella, Kluuvissa (Aleksanterinkatu 9).

Skechers Suomi myymälät – osoitteet & aukioloajat

Espoo – Sello
Leppavaarankatu 3-9, Kauppakeskus Sello
02600 Espoo
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 12-17
skechers.fi

Helsinki – Kluuvi
Aleksanterinkatu 9
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-18, sunnuntai 12-17

Helsinki- Mall of Tripla
Tornikuja 1b, liike nro. 3150, Mall of Tripla
00520 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-lauantai 9-21, sunnuntai 11-19

Helsinki Outlet (outlet-myymälä)
Tatti 17, Helsinki Outlet
00760 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18

Helsinki – Redi
Kyläsaarenkatu 25, Kauppakeskus Redi
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 11-18, lauantai 11-16

Lempäälä – Ideapark
Ideaparkinkatu 4, Ideapark Lempäälä
37570 Lempäälä
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 12-18

Raisio – Mylly
Myllynkatu 1039, Kauppakeskus Mylly
21280 Raisio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-21, lauantai-sunnuntai 10-19

Vaalimaa – Zsar (outlet-myymälä)
Rouvanmaentie 3, Zsar Outlet Village
49930 Vaalimaa
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-18

Vantaa – Jumbo
Vantaanportinkatu 3, Kauppakeskus Jumbo
01510 Vantaa
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 11-18

Voit saada lisätietoja Skechers Suomi myymälät verkostosta seuraamalla ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/skechersfinland/.

Skechers jalkinealan yrityksenä

Skechers on tätä nykyä maailman johtavia korkean suorituskyvyn ja aktiiviseen elämäntyyliin liittyvien jalkineiden brändejä.

Firma kehittää, suunnittelee, markkinoi, ja myy kunakin hetkenä yli 3 000 jalkinetyyliä miehille, naisille ja lapsille, joista rajatumpi määrä tulee pohjoismaisille markkinoille Suomi mukaanlukien.

Brändin menestyksen takaa löytyvät sen työntekijät, panostus korkeaan laatuun, laajaan valikoimaan tyylejä, monipuolinen jakelukanavien verkosto, sekä kohdistettu monikanavainen markkinointi.

Yhtiö tuottaa tuotteita kahdessa erillisessä jalkinekategoriassa.

Ensimmäinen on elämäntyylidivisioona, joka kattaa Memory Foam -tuotteet ja hyväntekeväisyystuotelinjan BOBS.

Toinen on Performance jalkinedivisioona, joka sisältää GOrun ja GOwalk -jalkineet.

Erilaisten lisenssisopimusten myötä firma tuottaa jalkineiden oheen lisäksi muun muassa Skechers merkkisiä vaatteita, silmälaseja, laukkuja, kelloja, sekä leluja.

Löydät yhtiön tuotteita eri puolilta maailmaa tavarataloista, jalkineiden erikoismyymälöistä, kuin myös itsenäisistä muotiputiikeista, sekä ketjun suoraan omistamista jälleenmyyntipisteistä ja skechers.com nettikaupasta.

Yhdysvaltain ulkopuolella firman tuotteita on kaupan yli 120 eri maassa, mukana markkina-alueina esimerkiksi Brasilia, Japani, sekä Euroopan Unionin maat.

Skechersillä on globaalisti kaksi päävarastoa, Kalifornian varastopisteen toimittaessa tuotteita Yhdysvaltain jälleenmyyjille, Belgian varaston palvellessa eurooppalaisia asiakkaita sekä muuta maailmaa.

Manhattan Beachin alueella Kalifornian osavaltiota toimiva yhtiö löytyy listattuna New Yorkin osakepörssistä, kaupankäyntisymbolin “SKX” alta.