Helsingin Smartmile pakettiautomaatit

Pakettiautomaattiketju Smartmile toimii Helsingissä neljällä toimipisteellä, joista yksi on K-Citymarket Eastonissa (Kauppakartanonkatu 3).

Smartmile on palveluna kaikille pakettitoimittajille avoin pakettipalvelu, jossa voit ohjata kätevästi kaikki verkko-ostospakettisi kaikista maailman verkkokaupoista yhteen valitsemaasi pakettiautomaattiin.

Kansainväliset pikakuljettajat DHL Express, PostNord, ja DB Schenker sekä kotimainen Matkahuolto toimittavat lähetyksiä ketjun pakettiautomaatteihin.

Smartmilen robotisoitujen pakettiautomaattien taustalta löytyy suomalaisen Konecranesin osaaminen, jonka valmistama, laitteen sisällä oleva robotti tuo paketit yhdelle esteettömyysvaatimukset täyttävälle käyttöpisteelle.

Kuinka pakettien tilaus verkkokaupoista Smartmilen pakettiautomaatteihin toimii?

Helpoin tapa tilata paketit Smartmilen automaattiin on valita suoraan Smartmile noutopisteeksesi verkkokaupan noutopistevalikoimasta.

Mikäli Smartmile ei ole kuitenkaan valittavissa verkkokaupan noutopistevalikosta, voit syöttää Smartmile-osoitteesi kotiosoitteeksesi verkkokaupan ostoskorissa.

Tämän tilaustapa vaatii rekisteröitymisen Smartmilen asiakkaaksi osoitteessa Smartmile.fi (rekisteröityminen ja Smartmile-palvelun käyttö ovat täysin ilmaisia), ja löydät Smartmile-osoitteesi profiilistasi (kohdasta “oma profiilini”) rekisteröidyttyäsi.

Kun pakettisi on tullut valitsemaasi pakettiautomaattiin, saat tekstiviestillä kuusinumeroisen noutokoodin, jolla voit noutaa sen. Voit noutaa kaikki pakettisi 7 päivänä viikossa.

Pakettiasi säilytetään pakettiautomaatissa 7–14 päivää riippuen paketin toimittajasta. Näet tarkan päivämäärän saapumisilmoituksesta.

Huomaa, että et voi tilata pakettiautomaattin postiennakoita tai lähetyksiä, joita ei ole tullattu, eikä muita Postin lähetyksiä. Lisäksi yksittäisen paketin maksimimitat ovat 60x40x40 cm ja maksimipaino 25 kg.

Jos pakettisi on kooltaan liian suuri, eikä mahdu pakettiautomaattiin, sinuun otetaan yhteyttä joko paketin toimittajan tai Smartmile-tiimin toimesta toimitusvaihtoehdon muuttamista varten.

Smartmile pakettiautomaatit Helsingissä

Smartmile K-Citymarket Easton
Kauppakartanonkatu 3, 1. kerros, K-Citymarket, Easton Kauppakeskus
00930 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24 tuntia vuorokaudessa
fi.smartmile.rocks

Smartmile Lidl Herttoniemi
Linnarakentajantie 4, Lidl Herttoniemi
00810 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24 tuntia vuorokaudessa
fi.smartmile.rocks

Smartmile Lidl Tukkutori
Vanha talvitie 12, Lidl Tukkutori
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-lauantai 8-21, sunnuntai 10-21
fi.smartmile.rocks

Smartmile Lidl Tripla
Veturitie 11, Mall of Tripla
00240 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24 tuntia vuorokaudessa
fi.smartmile.rocks

Löydät ohjeet Smartmilen käyttöön pakettiautomaatti-yhtiön virallisilta nettisivuilta, fi.smartmile.rocks.

Sivut sisältävät myös ohjeet siitä, miten voit tehdä palautuksia pakettiautomaattia käyttäen.