Helsingin Southern Fried Chicken kanaravintolat (SULJETTU)

Pikaruokaravintola Southern Fried Chicken toimii Helsingin puitteissa kahdella toimipaikalla, molemmat osana ostoskeskus Forumia. (PÄIVITYS 2021: RAVINTOLAT ON SULJETTU)

Brittiläinen Southern Fried Chicken ketju on erikoistunut paistettuihin ja grillattuihin kanaruokiin sekä hampurilaisiin.

Southern Fried Chicken ravintola HelsinkiMehevät, tuoreet kananpalat marinoidaan antamaan niille makua aina luuhun saakka.

Southern Fried Chickenin ruoan laadusta kertoo myös se, että ketju ei käytä lainkaan prosessoitua kanaa, vain tuoreita, kokonaisia paloja ja fileitä.

Kanapalat kuorrutetaan korppujauhon avulla, joka toteutetaan käyttäen hienoimpia ainesosia sekoitettuna uniikkiin yhdistelmään yrttejä, mausteita, ja eksklusiivista sitruunapippuria.

Kokonaisuudessaan ruokalistalta löytyvät kanakorit, kana-ateriat, fileesandwichit, hampurilaiset, Piri Piri (grillattu jyväbroileri), salaatit, lisukkeet, fileet wrapit, ja kasvisruoat.

Southern Fried Chicken ruokailukokemukseen kuuluvat tuoreet ruoat, sydämelliset annoskoot, hyvä palvelu, suotuisat hinnat, sekä monipuolinen ruokalista sisältäen suosituimpia pikaruokavaihtoehtoja.

Ketjun perusti 1970-luvulla Arthur Withers, matkustettuaan Amerikkaan ja Greenvilleen (South Carolina) tutkimaan pikaruoka-alaa, ja oppien paikan päällä paistettujen kanaruokien salaisuudet.

Nykyään Southern Fried Chicken ketjuun kuuluu yli 700 toimipaikkaa 70:ssä eri maassa.

Helsingin Southern Fried Chicken ravintolat – yhteystiedot (PÄIVITYS 2021: RAVINTOLAT ON SULJETTU)

Southern Fried Chicken Express Kauppakeskus Forum
Mannerheimintie 20, 3. kerros Kukontori
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10:30-21, la klo 10:30-18, su klo 12-18
www.southernfriedchicken.com

Southern Fried Chicken Kauppakeskus Forum
Mannerheimintie 20, 1. kerros katutaso
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-to klo 10:30-22:30, pe-la klo 10:30-05, su klo 10:30-22:30
www.southernfriedchicken.com

Southern Fried Chicken Helsingin ravintoloiden virallinen Facebook sivusto operoi osoitteessa www.facebook.com/sfchelsinki.

Facebookin kautta yhtiö kertoo mm. uusista, tarjolle tulevista tuotteistaan sekä poikkeuksellisista aukioloajoistaan.