Helsingin Sports Academy sporttibaari

Kahteen kerrokseen rakennettu sporttibaari Sports Academy on hienolla paikalla Helsinkiä, vastapäätä päärautatieasemaa.

Sports Academy on yksi Pohjoismaiden suurimpia yksittäisiä urheiluravintoloita.

Sports Academy sporttibaari HelsinkiKokonaisuus sisältää 66 plasmateeveetä, 6 screeniä, yli tuhat asiakaspaikkaa, ja RAY pelimaailman.

Tiloissa on mukana rock-henkinen streetbaari, 30 hengen curlinghuone, ja 12 hengen sauna.

Sports Academy onkin upeat puittteet tarjoava paikka penkkiurheiluun, ruokailuun, kaveriporukoiden ajanviettoon, sekä yritysten kokoontumisiin tai saunailtojen pitoon.

Sporttibaarina näet matseja ja urheilutapahtumia upeilta plasmanäytöiltä ja screeneiltä, joiden ansiosta sinulla on aina eturivin paikka hyvässä tunnelmassa.

Voit tarkistaa ajankohtaiset ja tulevat näytöille tulevat tapahtumat Sports Academyn verkkopalvelusta (www.sportsacademy.fi).

Turnauskestävyyden varmistavan aterioinnin suhteen päämenuun kuuluu yli 40:n ruokalajin valikoima, jonka ohessa on kattava juomavalikoima.

Menusta on tilattavissa mm. hot wingsejä, hot pork ribsejä, snack-it herkkuja (tikkuperunoita dipillä tai nachoja salsalla), hampurilaisia, grilliruokia, hotdogeja, salaatteja & kasvisruokia, sekä jälkiruokia.

Voit käydä syömässä Sports Academyssä maanantaista perjantaihin myös lounaan, vaihtuvalta lounasruokalistalta, klo 11-14.

Helsingin Sports Academy toimipaikat

Sports Academy Citycenter
Kaivokatu 8, 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat (1. kerros Street Bar): ma-su klo 11-03
Aukioloajat (2. kerros Grill & Bar): ma-to klo 11-23, pe klo 11-01, la klo 12-01, su klo 12-23
www.sportsacademy.fi

Sports Academy toimipaikat muualla Suomessa – yhteystiedot

Sports Academy Espoo Iso Omena
Piispansilta 11, 1-taso
02230 Espoo
Aukioloajat: ma-to klo 11-24, pe-la klo 11-03, su klo 11-24
www.sportsacademy.fi

Helsingin Sports Academyn ajankohtainen lounasruokalista ja päämenu ovat läpikäytävissä paikan virallisen nettisivuston kautta, osoitteessa www.sportsacademy.fi.

Samoilla sivuilla voit tehdä myös pöytävarauksen, online-varauskalenterin avulla. Mikäli seurueessa on yli 20 henkilöä, välittyy tarjouskysely Sports Academyn asiakaspalveluun.