Helsingin SRV Living Room esittelytila

Rakennusliike SRV:n liiketoiminnan esittelytila SRV Living Room sijaitsee kauppakeskus Redissä, osoitteessa Hermannin rantatie 5.

SRV Living Room on etenkin SRV:n rakennusliiketoiminnan esittelytila, jonne tervetulleita ovat kaikki kaupunkilaiset, SRV:n asiakkaat, sekä muut yhtiön sidosryhmät.

Käydessäsi tilassa, joka on avoinna ma-pe klo 10-19 ja la klo 10-17, pääset tutustumaan SRV:n rakentamiin kohteisiin ja yhtiöön Helsingin kaupunkikeskustan kehittäjänä.

Living Room on yleiskonseptina matalan kynnyksen inspiroiva olohuone, kohtauspaikka, ja näyteikkunana SRV:n palvelukehitykseen, johon voit tulla myös tapaamaan SRV:n asuntomyyjiä.

Yhtiön asuntomyyjät osaavat kertoa lisää SRV-asuntotarjonnasta pääkaupunkiseudulla ja myynnissä olevista kuin vasta suunnitteilla olevista kohteista.

Yksi Living Room tilan tarkoituksista on kerätä palautetta SRV:n palvelukonsepteista, ja kävijänä voit osallistua muun muassa Kalasataman tornien asuntoja ja asumisen palveluita koskevaan palvelukehitykseen.

Tätä varten tilassa on erillinen osallistamisseinä, jonka yhteydessä voit ideoida ja kommentoida uusia asumisen palveluiden konsepteja.

SRV Living Room esittelytila Kauppakeskus Redissä, Helsingissä.

SRV Living Room Redi
Hermannin rantatie 5, 2. kerros, Sköne, REDI Kauppakeskus
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-17, sunnuntai sopimuksen mukaan
www.srv.fi

Mikäli olet kiinnostunut SRV:n asuntotuotannosta ja kohteista pääkaupunkiseudulla sekä muualla maassa, sinun kannattaa seurata yhtiön virallista Facebook-sivua osoitteessa www.facebook.com/srv.fi/.

Yhtiöllä on olemassa lisäksi virallinen Instagram tili osoitteessa www.instagram.com/srvfinland/.