Starbucks Suomi – Helsinki & Helsinki-Vantaan lentokenttä

Voit valita kolmesta Starbucks Suomi toimipaikasta, mukana Helsingin ydinkeskustan kahvilat Stockmann Akateemisen kirjakaupan yhteydessä sekä Kampin ostoskeskuksen puitteissa.

Vuonna 1971 perustettu yhtiö on nykyään maailman suurin ja tunnetuin kahvilaketju, sisältäen yli 21 000 toimipaikkaa 65:ssä eri maassa. Suomessa ketju on ollut vuodesta 2012.

Kahviloissa on tarjolla Reilun Kaupan tuotteista valmistetut espresso-juomat, kahvit, teet, erikoisjuomat, kuin myös yhtiön omat frappuccinot.

Starbucks Akateeminen Kirjakauppa Helsinki

Stockmann / Akateeminen kirjakauppa.

Voit tyydyttää myös nälkäsi kahviloissa, sillä kaupan on joukko aamiaisruokia, lounasruokia, sekä välipaloja, kuten leivonnaisia, muffinsseja, sekä sandwich-täyteleipiä.

Toimipisteistä keskeisimmällä paikalla toimii Akateemisen kirjakaupan yhteydessä oleva kahvila, Keskuskadun ja Pohjoisesplanadin kulmassa.

Starbucks kahvi.

Kahvilassa on kunnioitettu arvokkaalla paikalla olevien tilojen historiaa sekä suomalaista muotoilua ainutlaatuisessa, Alvar Aallon perintöä olevassa miljöössä.

Starbucksin perustuotteiden ohella Akateemisen Kirjakaupan kahvilan erikoisuutena on tasting-pöytä, jossa voi tutustua uusiin kahvimakuihin ammattitaitoisten Coffee Masterien johdolla.

Voit ostaa makuasi miellyttäviä kahvilaatuja paikasta myös irtopapuina kotiinviemisiksi.

Starbucks Suomi - Helsinki-Vantaa lentokenttä.

Helsinki-Vantaan lentokenttä.

Helsinki-Vantaan lentokentän kahvila sijaitsee Vantaan kaupungin puolella pääkaupunkiseutua, noin 20 km päässä Helsingin keskustasta.

Turvatarkastuksen jälkeinen lentokentän kahvila lähtöporttien 37-39 tuntumaan, ns. ‘Non-Schengen’ osioon lentokentän terminaalia.

Kahvilassa ovat tarjolla espresso-pohjaiset juomat ja erikoiskahvit, jotka valmistetaan ripeästi toiveidesi mukaisina kokonaisuuksina. Voit ostaa kahvin kyytipojaksi myös pientä purtavaa, esimerkiksi täytettyjä leipiä, kakkupaloja, ja suklaamuffensseja.

Kahvila tarjoaa koko ketjun tuotevalikoiman kirjon, aina espresso-pohjaisista cappuccinoista soijajäälatteihin saakka. Syömisten suhteen voit nauttia ennen lentoasi muun muassa täytettyjä leipiä, suklaa-cookieta, tai Petites -kakkupaloja.

Mikäli tuliaisten ostaminen on jäänyt osaltasi viime tippaan, lentokentän kahvilasta on mahdollista ostaa tähän tarkoitukseen mm. posliinisia Helsinki-mukeja ja -espressomukeja.

Starbucks Suomi - Starbucks Kamppi.

Kamppi.

Starbucks Suomi toimipaikkoihin lukeutuu lisäksi kahvila Helsingin Kampin ostoskeskuksessa, yhdessä pääkaupungin suosituimmassa shoppailukeitaassa ja vapaa-ajanvieton paikoista.

E-tasolla ostoskeskusta sijaitseva kahvila tarjoaa kansainvälisesti tunnetut 100 %:n Reilun Kaupan espresso-pohjaiset juomat, tuoreet kahvit, sekä teet ja erikoisjuomat, kuten suositut Frappuccinot.

Starbucks Suomi kahvilat – osoitteet & aukioloajat

Helsinki-Vantaan lentoasema
Lentoasemantie 1, portti 37-39, Non-Schengen alue
01531 Vantaa
starbucks.com

Kamppi kauppakeskus
Urho Kekkosen katu 1, E-taso
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-torstai 8-18, perjantai 8-19, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18

Stockmann / Akateeminen kirjakauppa
Pohjoisesplanadi 39, 1. kerros
00130 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-20, lauantai 9-19, sunnuntai 11-18

Paikan päällä herkuttelemassa käynnin ohella hyvä tapa saada lisätietoja Starbucks Suomi kahviloiden tuotteista sekä ketjun edustamasta kahvikulttuurista on seurata yhtiön Facebook-sivua osoitteessa facebook.com/Starbucks/.

Lisäksi esimerkiksi Stockmannin / Akateemisen kirjakaupan kahvilalla on omat sosiaalisen median sivunsa, mm. Instagram-tili osoitteessa instagram.com/starbucksstocka/, josta löytyy tietoja mm. aukioloaikojen muutoksista, tarjoustuotteista, ja paljosta muusta.