Helsingin Strindberg kahvila-ravintola

Kahvila-ravintola Strindberg toimii Galleria Esplanadin rakennuskompleksissa, kahdessa kerroksessa.

Katutasosta Strindbergiä löydät pöytiintarjoilulla varustetun kahvilan sekä Marikahvilan.

Strindberg Marikahvila HelsinkiToinen kerros sisältää puolestaan lounasravintola Strindbergs Bakfickan sekä viihtyisän kirjastobaarin.

Strindberg on yksi Helsingin elämyksellisimpiä paikkoja viettää hetki kahvilassa tai ruokailun puitteissa, sijaiten historiallisen Esplanadin puiston yhteydessä, Pohjoisesplanadin ja Mikonkadun kulmassa.

Ensimmäisen kerroksen pöytiintarjoilukahvila on sisustukseltaan mannermaisen arvokkaan oloinen, tarjoten nautittavaksi laajan kahvi- ja teevalikoima sekä suolaisia & makeita leipomotuotteita.

Mikäli haluat herkutella todellisella Strindbergin klassikolla, ostettavissa on Toast Skagen (katkarapuja ja muita aineksia pienellä palalla paistettua leipää), joka valmistetaan perinteikkäästi, ruotsalaisen keittiökulttuurin reseptien mukaisesti.

Kahvilan suurista ikkunoista on upeat näköalat kaupungin keskustan elämään ja kauniimpiin osiin Helsinkiä.

Strindberg kahvila Helsinki

Samaan kokonaisuuteen sisältyvät ensimmäisen kerroksen Marikahvila, Galleria Esplanad kauppakeskuksen puolella, on kohtaus- ja herkuttelupaikka.

Marikahvilan nimi tulee sen edustamasta tyylistä, jossa suomalainen kahvilakulttuuri on yhdistetty Marimekon omaperäiseen sisustusdesigniin.

Toisessa kerroksessa sijaitseva lounasravintola Bakficka ja kirjastobaari muodostavat miellyttävällä tunnelmallaan kutsuvan miljöön keskellä kiireistä kaupunkia.

Backficka on tyylikäs lounaspaikka maanantaista perjantaihin klo 11-15, tilojen toimiessa iltaisin viihtyisänä ajanviettopaikkana ystävien seurassa.

Ravintolan vaihtuva lounaslista sisältää valikoiman suosittuja, suomalaisen keittiön mukaisia kotiruoka-annoksia.

Muina aikoina voimassa oleva à la carte menu on rakennettu puolestaan kotimaisten ja kansainvälisten makujen ja tyylien pohjalta, kohokohtinaan esimerkiksi perinteistä Rydbergin pihviä ja tuoretta kotimaista kalaa.

Strindberg Galleria Esplanad
Pohjoisesplanadi 33, 1. – 2. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat (kahvila): ma-ti klo 9-22, ke-la klo 9-24, su klo 10-21:30
Aukioloajat (ravintola): ma-ti klo 11-22, ke-pe klo 11-24, la klo 12-24
www.strindberg.fi

Voit lukea ajankohtaisen lounaslistan Strindbergin omilta verkkosivuilta (www.strindberg.fi).

Myös Galleria Esplanadin nettipalvelu (www.galleriaesplanad.fi, Strindbergin esittelysivu) sisältää paikan lounasruokalistan.