Helsingin Superdry vaatekauppa

Brittiläisen vaatemerkki Superdryn myymälä sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, ostoskeskus Kluuvin puitteissa.

Superdry on ainutlaatuinen tuotemerkki, joka yhdistää brittiläisen designin japanilaiseen kulttuuriin ja vintage Americanaan.

Superdry vaatekauppa Kauppakeskus Kluuvi HelsinkiHelsingin myymälässä on kaupan vaatteita ja asusteita sekä naisille että miehille.

Tuotekategorioina Superdryltä löytyy esimerkiksi t-paitoja, poolopaitoja, collegepaitoja, farkkuja, verryttelypukuja, mekkoja, takkeja, paitoja, neuleita, sekä laukkuja ja muita asusteita.

Superdryn ovat nostaneet maailmanmaineeseen laadukkaat kankaat, upeat vintage pesut, tarkkaan mietityt detaljit, käsinpiirretyt grafiikat, kuin myös räätälöidyt istuvuudet.

Brändin luomalla yhdistelmällä on vähän vertailukohtia, jonka ansiosta sillä on eksklusiivista viehätysvoimaa ja runsaasti faneja kuuluisuuden henkilöistä.

Superdryn myymäläverkosto kattaa Suomen ohella suuren osan muustakin maailmasta, kaikkiaan 515 kauppapaikan verkoston ansiosta 46:ssa maassa.

Tuotteita myydään lisäksi verkkokaupan (Superdry.com) kautta yli sataan maahan, ja keskusverkkokaupan toimintaa tukee 21 paikallista nettiputiikkia.

Superdryn kehitti myös Bench vaatekauppaketjun luonut James Holder, avaten brändin ensimmäisen oman myymälän vuoden 2004 aikana.

Superdry vaatteet HelsinkiKeskeisiin ominaisuuksiin alusta saakka ovat kuuluneet aidon amerikkalaisen vintage muodin tuntuiset vaatekappaleet, jotka on tuotu uudelle tasolle japanilaisen kulttuurin erikoisuuksilla.

Siluetit Superdry vaatteissa ovat viimeisen päälle räätälöityjä ja sovitettuja, valmistukseen käytettäessä vain parhaimman laatuisia kankaita, joka myös tuntuu käyttömukavuutena.

Yhtiön menestystarina sai alkunsa ennennäkemättömistä t-paita designeista – joista merkittävä osa on edelleen tuotannossa – sekä kokoelmasta poolopaitoja.

Nykyään voit täyttää vaatekaappisi oleelliset osat täydellisesti Superdryn avulla, aina t-paidoista vintage tyylisiin pooloihin, pukupaitoihin, collegepaitoihin, takkeihin, ja päällysvaatteisiin saakka.

Superdry Kauppakeskus Kluuvi
Aleksanterinkatu 9, 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-16
www.superdry.fi

Superdry brändin maailmanlaajuinen virallinen Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/Superdry.

Facebook-sivut ovat erinomainen paikka mm. pysyä ajantasalla muotitalon uutuustuotteista, muotinäytöksistä, ja mainoskampanjoista.