Helsingin Taito Shop Helsky

Suomalaisten kädentaitotuotteiden myymälä Taito Shop Helsky sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, osoitteessa Eteläesplanadi 4.

Taito Shop Helsky, jonka toimintaa pyörittää Helsingin käsi- ja taideteollisuus ry, myy upeita suomalaisen käsiteollisuuden helmiä sekä alueellista tuotantoa.

Taito Shop Helsky HelsinkiSuosittuihin tuoteryhmiin lukeutuvat suomalaiseen kulttuuriin liittyvät perinteiset tuotteet, jotka on luotu ympäröivästä luonnosta oivallusten ja ammattitaidon kautta.

Voit ostaa Taito Shop Helskystä mm. laajasta valikoimasta kodin tekstiilejä sekä huopia, pellavasta & puuvillasta tehtyjä tekstiilejä kauttakseen, kuin myös laudeliinoja, kylpytakkeja, ja pyyhkeitä saunatarpeiksi.

Kohokohtiin tuotevalikoimassa sisältyvät lisäksi modernit puuesineet, keramiikka, ja erilaiset koruja.

Varsinkin ulkomailta Suomeen tulevien kannalta liikkeen tuotteet ovat erinomaisia matkamuistoja, kaupan ollessa tuotteita, joiden takaa löytyy omat tarinansa, edustaen suomalaisista raaka-aineista ja suomalaisella kädentaidolla tehtyjä tuotteita.

Myymälä kuuluu kansalliseen Taito Shop liikkeiden ketjuun, jolla on olemassa myös verkkokauppa, osoitteessa www.taitoshop.fi.

Liikkeiden osatavoitteena on omalta osaltaan edistää ja kehittää kotimaista ja helsinkiläistä käsityötä elinkeinona ja osaamisena, tuoden käsityötuotteita arkielämään ja palveluihin.

Taito Shop Helsky
Eteläesplanadi 4
00130 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 10-16
www.helsky.net

Helsingin Taito Shopin virallinen Facebook-sivusto on olemassa osoitteessa www.facebook.com/www.helsky.net.

Facebookiin tulee muun muassa tietoja myymälän taustalla olevan yhdistyksen ajankohtaisista tapahtumista, kursseista, ja koulutuksista, kuin myös informaatiota uusista, myyntiin tulleista tuotteista.