Helsingin Teatteri Forum tilausravintola

Tilausravintola Teatteri Forum toimii Forumin kauppakorttelin historiallisessa, vuonna 1907 rakennetussa Koiton Talossa (Yrjönkatu 31).

Teatteri Forum on varattavissa tilausten kautta yritys- ja yksityistilaisuuksiin, vaikkapa häihin tai merkkipäiviin.

Teatteri Forum tilausravintola Kauppakeskus Forum HelsinkiTeatterin sali on ylellinen tila tällaisten yksityistilaisuuksien järjestämistä varten, mahdollistaen monipuoliset viihde-, ravintola-, ja ohjelmapalvelut ikimuistoista illanviettoa varten.

Istumistiloja vaativan illallisjuhlan suhteen Teatteri Forumiin mahtuu maksimissaan 300 henkilöä, vapaamuotoisten tilaisuuksien suhteen määrän ollessa suurempikin.

Kokonaisuutena Teatteri Forum omaa kohokohtina ison teatterilavan sekä näyttävän katsomo- ja baariparvekkeen.

Paikka tarjoaa kunkin tilatun yksityistilaisuuden suunnittelun yhteistyössä asiakkaan kanssa ammattitaitoisesti, lopullisen illanvieton ollessa asiakkaan toiveiden mukainen kokonaisuus, juoma- ja ruokatarjoilua myöten.

Mikäli suunnittelemasi tilaisuus on teknisesti vaativa, teatterin moderni tekniikka mukautuu myös tällaisiin vaatimuksiin.

Sali sisältää kolme datatykeillä varustettua valkokangasta sekä nykyaikaisen äänentoisto- ja valotekniikan, soveltuen niin puhetilaisuuksiin kuin musiikkiesityksiinkin.

Teatteri Forum tilausravintola Helsinki

Teatteri Forum on loistava vaihtoehto erilaisten kokouksien, koulutustilaisuuksien, kongressien, ja seminaarien järjestämiseen, jossa hoituvat lisäksi pienimuotoiset messutapahtumatkin.

Teatteri Forum Kauppakeskus Forum
Yrjönkatu 31, 3. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-su sopimuksen mukaan
www.teatteriforum.fi

Forumin Koiton Talossa sijaitseva tilausravintola Teatteri Forum sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustaa.

Talo löytyy Simonkadun ja Yrjönkadun kulmalta, rajautuen sisäpihalla kauppakeskus Forumin Kukontorin aukioon.