Helsingin The Tiger yökerho

Yökerho The Tiger sijaitsee Helsingin kauppakeskus Kampin kahdessa ylimmässä kerroksessa, osoitteessa Urho Kekkosen katu 1.

The Tiger on tyyliltään kansainvälisen tason yökerho, jonka sijainti Helsingin kattojen yllä on yksi kaupungin parhaimpia.

The Tiger yökerho Kauppakeskus Kamppi HelsinkiYökerhossa on panostettu laatuun yksityiskohtia myöten, mukaanlukien modernit tilat, sisustus, ja asiakkaille tarjolla olevat baarituotteet.

The Tigerissa on helppo viettää musiikin- ja tanssintäytteistä iltaa, sillä paikan suosion taustalla oleviin tekijöihin kuuluvat korkealuokkainen äänentoisto ja tanssilattioiden suuruus.

Kansainvälisen tason toiminta näkyy myös siinä, että The Tigerissa toimii pöytiintarjoilu koko illan läpi, ja voit tehdä tilauksen jo ennen paikalle saapumista.

Musiikin suhteen kuulet Tigerin päätanssilattialla ajankohtaiset, tuoreimmat klubihitit sekä elektronisen tanssimusiikin parhaimmiston.

Toinen tanssilattia, “Mint”, on varattu puolestaan urbaanille tanssimusiikille hip-hop -klassikoista uusimpiin R&B-hitteihin saakka.

Perjantaisin tilojen kohokohtana ovat erilaiset tapahtumat, joiden toimivuudesta vastaavat maan parhaat tapahtumajärjestäjät.

Ikärajoina tiloihin on sunnuntaisin ja keskiviikkoisin 18-vuotta, ja perjantaisin & lauantaisin 20-vuotta.

The Tiger
Urho Kekkosenkatu 1, 5. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ke, pe-su klo 22-04
www.thetiger.fi

Jos haluat tutustua The Tigerin ajankohtaiseen tunnelmaan ja tuleviin tapahtumiin, yksi parhaista lähteistä on paikan virallinen Facebook-sivusto (www.facebook.com/TheTigerNightclub).

Facebook-sivuille tulee myös tapahtumien yhteydessä otettuja kuvia, jotka kannattaa selata läpi, jos olet ollut paikan päällä.