Helsingin Tikau myymälä

Tikau myymälä toimii osana Helsinki Design Districtin palveluita, osoitteessa Korkeavuorenkatu 9.

Kyseessä on suomalainen yhtiö, joka yhdistää tuotteissaan skandinaavista designia ja intialaisia käsityötaidon perinteitä, toimien yhteistyössä yli sadan Intian maaseudun artesaanin kanssa.

Tikau myymälä HelsinkiNimi “Tikau” tulee Hindin kielestä, tarkoittaen kestävää ja pitkäkestoista.

Kokoelmiin sisältyy etenkin käsintehtyjä kodin sisustustuotteita ja asusteita päivittäiseen pukeutumiseen.

Voit ostaa muun muassa mattoja, tyynyjä, tyynynpäällisiä, peitteitä, tuotteita kylpyhuoneeseen, koreja, laukkuja, sekä huiveja.

Yhtiön käyttämät luksusmaiset materiaalit on käsinprosessoituja sekä suunniteltu kestämään suhteessa ympäristöön, laatuun, ja estetiikkaan.

Pääosin materiaaleihin on käytetty luonnon raaka-aineita, kuten värjäämätöntä villaa, luomupuuvillaa (orgaanista puuvillaa), kaislaa, juuttia, kuin myös banaanikuitua.

Näiden ohella osa Tikau tuotteista valmistetaan kierrätetyistä materiaaleista.

Koska kukin Tikaun myymä esine on käsintehty, ne ilmaisevat uniikkia ja persoonallista luomistaitoa, sisältäen osoituksena tästä tekijänsä nimikirjaimet.

Kokonaisuutena Tikau yhdistää paikallisen estetiikan, maailmanluokan käsityöperinteen, ympäristö-ystävällisen kestävyyden, ja yhteisökaupan.

Tikau tuotteet Helsinki

Yhtiön palveluvalikoimiin kuuluvat lisäksi design- ja suunnitteluprojektien toteutus, jossa saat räätälöitynä tarpeisiisi sisustussuunnittelun.

Tikau toteuttaa tälläisiä projekteja kaikenlaisiin kokonaisuuksiin, aina yksityisasunnoista vapaa-ajan asuntoihin sekä julkisiin tiloihin asti, erilaisina paketteina, myös tuntiveloitus-konsultaatioina.

Näiden projektien toteuttamiseen yhtiö käyttää apunaan laajaa yhteistyöverkostoa, jonka kautta tarjolla ovat niin kiinto- kuin irtokalusteetkin, tekstiilit, kuin valaisimetkin.

TIKAU
Korkeavuorenkatu 9
00140 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 11-18, la klo 11-16
www.tikau.com

Tikau myymälän virallinen Facebook sivusto on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/TikauShop.

Liike käyttää Facebookia muun muassa tuotevalikoimansa kohokohtien esittelyyn, toiminnan taustoista kertomiseen, sekä alennusmyynneistä ilmoittamiseen.