Helsingin Tili-, vero- ja lakiasiaintoimisto Pesonen

Tili-, vero- ja lakiasiaintoimisto Pesonen palvelee asiakkaitaan kauppakeskus Arabiasta käsin, osoitteessa Hämeentie 111 D 2 (kolmas kerros).

Vuonna 1973 perustettu yhtiö tarjoaa toimipaikaltaan kokonaisvaltaiset tili-, vero- ja lakiasiain palvelut.

Tili-, vero- ja lakiasiaintoimisto Pesonen Kauppakeskus Arabia HelsinkiYhtiön ydinosaamista ovat henkilökohtaiset, luotettavat, sekä tehokkaat taloushallinnon kokonaispalvelut.

Tilitoimisto Pesonen hyödyntää toiminnassaan moderneja sähköisen taloushallinnon ratkaisuja, ohjelmistovalikoimiin kuuluessa mm. Heeros Systems, NetBaron, ja Aditro.

Tarjolla oleviin tilipalveluiden kategorioihin sisältyvät kirjanpito, tilinpäätökset, myyntireskontra, ostoreskontra, sisäinen laskenta, palkanlaskenta, veroilmoitukset, sekä maksuliikenne.

Lakipalveluiden suhteen saat toimistolta neuvoja ja opastusta yritysasiakkaiden ja yksityishenkilöiden oikeudellisiin asioihin.

Asiasi voi koskea tilanteita kuten:

  • yhtiön perustaminen, yhtiömuutokset, ja yritysjärjestelyt
  • sopimusasiat
  • verokonsultointi

Myös muut lakiasiainpalvelut ovat saatavissa käyttöön luotettavaksi ja toimivaksi todetun tilitoimiston yhteistyökumppanin kautta.

Tilitoimisto hoitaa lisäksi kiinteistönvälityksiä tarkoista toimeksiannoista, auttaen asiakkaitaan keskittymään ydinliiketoimintaan.

Tili-, vero- ja lakiasiaintoimisto Pesonen Kauppakeskus Arabia
Hämeentie 111 D 2, 3. kerros
00560 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 8-16
www.pesonen.fi

Tili-, vero- ja lakiasiaintoimisto Pesonen sijaitsee osana neljän kilometrin päässä Helsingin keskustasta olevaa ostoskeskus Arabiaa.

Kauppakeskuksesta löytyy yhteensä yli 30 liikettä, noin 11 400 m2 kokoisella pinta-alalla.