Helsingin Timberland myymälä (SULJETTU)

Amerikkalainen Timberland lifestyle-tuotemerkki on Helsingissä yhdellä myymälällä, kauppakeskus Kampin tiloissa (Urho Kekkosen katu 1, 2. kerros). (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Timberlandin myymälässä on kaupan brändin valmistamia saappaita, kenkiä, vaatteita, ja varusteita.

Timberland myymälä Kauppakeskus Kamppi HelsinkiTuotteet ovat maailmankuuluja kestävyydestään vuoden ympäri, ja käyttömukavia koko päivän ajan.

Fokuksena Timberlandin toiminnassa ovat sen jalkineet sekä muu vaatetus ulkoiluun ja ulkoilevaan elämäntyyliin.

Oheistuotteita Timberland lifestyle-brändin sisällä ovat muun muassa kellot, silmälasien kehykset, sekä nahkatuotteet.

Yhtiön toimintaa johdetaan sen Strathamin, New Hampshiren pääkonttorilta käsin, ja firman historia Amerikan itä-rannikolla näkyy myös tuotteiden tyylissä.

Timberlandin tavoitteena on varustaa ihmisiä, jotka haluavat tehdä positiivisen vaikutuksen maailmaansa.

Firma luo poikkeuksellisen laadukkaita tuotteita, yrittäen myös omalla toiminnallaan yhteisöissä olla parempaan suuntaan olevan muutoksen voimavara.

Timberlandin toiminnan historia Amerikan New Englandin alueella vuodesta 1918 inspiroi tapaa, jolla yhtiö valmistaa tuotteitaan ja operoi liiketoimintojaan.

Timberland saappaat HelsinkiTuotevalikoiman saappaat, jalkineet, vaatteet, ja tuotteet ulkoiluun ovat riittävän mukavia koko päivän kestävää käyttöä varten, ja riittävän kovarakenteisia vuoden läpi.

Tämä filosofia näkyi yrityksen ensimmäisessä, nyt ikonisessa vuonna 1973 kehitetyssä vedenkestävissä nahkaisissa Timberland-saappaissa.

Näiden saappaiden menestystarina sai aikanaan Abington Shoe Company nimellä perustetun kenkien valmistajan muuttamaan koko yhtiön nimen tunnetuimman saappaansa, Timberlandin, mukaiseksi vuonna 1978.

Timberlandin tuotteita myydään nykyään omien myymälöidensä ohella riippumattomien jälleenmyyjien, parempien tavaratalojen, sekä urheilun erikoisliikkeiden kautta maailmanlaajuisesti.

Timberland Kauppakeskus Kamppi (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Urho Kekkosen katu 1, 2. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.timberland.com

Timberlandin myymälä sijaitsee ostoskeskus Kampin rakennuskompleksin toisessa kerroksessa.

Samanteemaisia muita vaate- ja jalkinekauppoja saman kauppakeskuksen puitteissa ovat esimerkiksi Björn Borg sekä Vagabond.