Helsingin Tingeling lelukauppa

Lelukauppa Tingeling sijaitsee Helsingin ydinkeskustan alueella, osoitteessa Yrjönkatu 34.

Tingeling on puuleluihin erikoistunut lelu- ja lastentavarakauppa, joka tarjoaa asiakkailleen Suomesta ja muualta maailmalta kotoisin olevia hauskoja, kehittäviä, ja kestäviä klassisia leluja, lastentarvikkeita, sekä elementtejä sisustukseen.

Tingeling lelukauppa HelsinkiLiike, josta löytyy myös reilun kaupan tuotteita, on erinomainen vaihtoehto suurten markettien ja lelukaupan ketjumyymälöiden tarjoamille valikoimille.

Puulelujen ohella Tingelingin hyllyillä on esimerkiksi turvallisia pienten lasten puru- ja pehmoleluja, tyylikkäitä klassisia nukkeja, ja kehittäviä pelejä (lapsille niin kuin vanhemmillekin).

Suurimmaksi osaksi myymälän tuotteet ovat yhtiön omaa maahantuontia, esimerkkeinä puolalaiset Bajon puulelut sekä saksalaiset Haban puulelut & pelit.

Näistä Bajon on tunnettu filosofiastaan rakentaa monitoimisia lasten leluja kestävän kehityksen pohjalta, jotka kehittävät lapsen älyä, näppäryyttä, ja tietoisuutta.

Esimerkkinä tästä taustafilosofiasta on mm. puolalaisista hedelmätarhoista kierrätetyt omena-, kirsikka-, ja päärynäpuumateriaalit.

Haba valmistaa omalta ostaltaan tuotteensa saksalaisesta, suomalaisesta, ja venäläisestä puusta & vanerista.

Tingeling
Yrjönkatu 34
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 11-16
www.tingeling.fi

Tingeling lelukaupan virallinen Facebook sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/LelukauppaTingelingLeksaker.

Facebookiin tulee esimerkiksi esittelyjä liikkeeseen tulleista uutuuksista sekä muita uutisia liittyen Tingelingin toimintaan.