Helsingin Tommy Hilfiger vaatekauppa

Amerikkalaisen muotimerkki Tommy Hilfigerin Helsingin lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin Galleria Esplanadissa.

Myymälän valikoimiin sisältyvät naisten ja miesten mallistot, asusteet, tuoksut, sekä kengät.

Tommy Hilfiger vaatekauppa HelsinkiTuotemerkin fanit voivat ostaa myös muun muassa Hilfiger alusvaatteita, silmälaseja, kelloja, ja muita asusteita.

Tommy Hilfiger on ajaton ja uniikki tuotemerkki, joka tunnetaan kautta maailman yhtenä amerikkalaisen elämäntyylin perusilmentymistä.

Brändiä pidetäänkin lajissaan maailman johtaviin designer-elämäntyylibrändeihin kuuluvaksi, etenkin sen klassisen amerikkalaisen tyylin ansiosta, mukaanlukien ns. preppy-muoti.

Vuodesta 1985 toiminnassa ollut Tommy Hilfiger tarjoaa asiakkailleen premium-tyylinsä ohella myös laatua ja hyvää vastinetta rahoille.

Yhtiön valmistaa tuotteita maailmanlaajuiseen myyntiin useissa eri kategorioissa, mukaanlukien Tommy Hilfiger ja Hilfiger Denim tuotemerkit.

Kokoelmiin kuuluvat mm. Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, miesten, naisten, ja lasten urheilupukeutuminen, denim, asusteet, sekä jalkineet.

Lisäksi tuotemerkkiä lisensioidaan ulkopuolisille valmistajille, joiden kautta markkinoille tulee esimerkiksi Tommy Hilfiger hajuvesiä, silmälaseja, kelloja, ja kodin kalusteita.

Tommy Hilfiger vaatteet kesäkausi Helsinki

Hilfiger on kuulunut vuodesta 2010 yhdysvaltalaisen PVH Corp. konsernin omistuksiin, mutta perustaja Tommy Hilfiger on edelleen mukana toiminnassa johtavana suunnittelijana, vastuullaan design-prosessi ja visionaarinen suunnannäyttö.

Ensimmäinen yhtiön kokoelma – miesten urheiluvaatteiden mallisto – julkaistiin vuonna 1985, jonka jälkeen yhtiö on laajentunut kattamaan laajasti useita premium-elämäntyylimarkkinoita.

Tämän myötä Tommy Hilfiger logo tunnistetaan nykyisin kaikkialla symbolina korkeasta laadusta ja perinteikkäästä, amerikkalaisesta tyylistä.

Kauppaketjun pääasiallinen asiakaskunta koostuu noin 25-45 vuotiaista asiakkaista, joille brändi edustaa uutta tulkintaa klassisesta periamerikkalaisesat tyylistä.

Voit ostaa myymälöistä kaikkea aina arkipäiväisestä urheilupukeutumisesta aina asusteisiin saakka, sekä miehille että naisille.

Tommy Hilfiger vaatteet koulu Helsinki

Globaalisti Tommy Hilfigeriä myydään etenkin merkin omissa myymälöissä, tavarataloissa, sekä muodin erikoisliikkeissä.

Hilfiger Denim on nuoremmille, noin 18-28 vuotiaille asiakkaille markkinoitu farkkumuodin tuotemerkki.

Hilfiger Denim sisältää laajan valikoiman vapaa-ajan urheiluvaatteita, fokuksena premium denim-muoti naisille ja miehille.

Suhteessa Tommy Hilfiger perusmallistoon, Hilfiger Denim on eteenpäin katsovampi ja ennakoivempi muotitrendien suhteen.

Farkkumuodin designeja ovat inspiroineet amerikkalaiset klassikot, ja vaatteet viimeistellään moderneilla yksityiskohdilla.

Suomen ohella Tommy Hilfiger myymälöitä löytyy kautta muun Euroopan ja maailman, mukaanlukien Viro, Yhdysvallat, Meksiko, Korea, Japani, Intia, sekä Australia.

Tommy Hilfiger vaatteet talvi Helsinki

Yhteensä brändiä myydään yli 90:ssä maassa ja yli 1400:ssa jälleenmyyntipisteessä.

Helsingin Galleria Esplanadin myymälä on ollut avoinna asiakkaille huhtikuusta 2012 saakka.

Helsingin Tommy Hilfiger myymälät

Tommy Hilfiger Galleria Esplanad
Mikonkatu 3, 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-17
www.tommy.com

Tommy Hilfiger myymälät muualla Suomessa – yhteystiedot

Tommy Hilfiger Lempäälä Ideapark
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-18
www.tommy.com

Tommy Hilfiger tuotemerkin globaali, virallinen Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/tommyhilfiger.

Yhtiön Facebook sivusto on hyvä paikka pitää silmällä uusia Tommy Hilfiger tuotteita ja saada tyylivinkkejä brändin vaatteisiin pukeutumisen suhteen.