Helsingin Urban Green kukkakauppa

Kukka- ja viherkasvikauppa Urban Green sijaitsee Helsingin kauppakeskus Redin puitteissa, osoitteessa Hermannin rantatie 5.

Ekologiselta toimintapohjalta operoiva Urban Green tarjoaa asiakkailleen muun muassa runsaat kukkakimput sekä viherkasvit, jotka voit valita suoraan hyllystä tai tilata valmiiksi istutettuina ja kotiin tuotuna.

Myymälän ekologisuus näkyy monessa yksityiskohdassa, esimerkiksi siinä, että liikkeestä ei saa kertakäyttömuovia (ei muovikasseja, muovipakkauksia eikä muovinaruja- tai teippejä).

Sen sijaan toiminnassa suositaan paperi- ja kestokasseja, paperittomia kuitteja, sekä luonnon materiaaleja, maatuvan vaihtoehdon ollessa luonnollinen valinta, aina kun se on mahdollista.

Lisäksi Urban Greenin käyttämät koristeet ja tarvikkeet sekä myytävät tavarat ovat kaikki mahdollisimman laajalti helposti kierrätettäviä ja/tai kestävistä materiaaleista valmistettuja.

Kaiken kaikkiaan kukkakaupan valikoimat kattavat palvelutuotteet (lahjakortit, työpajat, vihersuunnittelut), kimput ja leikkokukat, ruukut, viherkasvit, tarvikkeet (kastelukannut, kastelusetit, sumutepullot, kasvi-ja kukkamullat, kastelumittarit, kevytsorat, lehtikiillot), kuin myös vuokratuotteet.

Urban Green kukkakauppa Redi kauppakeskuksessa, Helsingissä.

Urban Green kukkakauppa Redi
Hermannin rantatie 5, 1. kerros, Stadi, REDI Kauppakeskus
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-21, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18
www.urbangreen.fi

Kukkakaupan virallinen Facebook-sivu on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/urbangreen.fi/.

Voit myös seurata Urban Greenin virallista Instagram-tiliä, osoittessa www.instagram.com/urbangreen.fi/.