Helsingin Vallila sisustusliikkeet

Sisustusliikeketju Vallila toimii Helsingissä kahdella myymälällä, joista toinen on kauppakeskus Redissä (Hermannin rantatie 5) ja toinen Helsinki Outlet -ostoskylässä (Tatti 17).

Löydät Vallila myymälöistä kattavan kokoelman sisustustuotteita kodin jokaiseen tilaan, mukaanlukien kauden verhot ja matot sekä keittiön, kylpyhuoneen ja makuuhuoneen tekstiilit.

Tarjolla olevaan sisustustuotteiden kokoelmaan suunnitellaan Vallilan toimesta päivittäin uutuuksia Helsingin Vallilassa.

Auttamassa sinua tuotteiden valinnassa liikkeissä ovat Vallilan myyjät, jotka ovat tekstiili- ja verhoalan ammattilaisia. Heidän opastuksellaan voit halutessasi uudistaa koko kotisi ilmeen tai lisätä sisustukseen lisämaustetta yksityiskohtien avulla.

Myymälöiden palveluiden valikoimaan lukeutuvat lisäksi kattavat ompelu- ja verhopalvelut sekä edustusbrändien tilaustuotteet.

Vallila (virallisesti Vallila Interior) on vuonna 1935 perustettu yhtiö, jonka sisustustekstiileistä ja -tuotteista koostuvaa mallisto on saatavana ympäri Suomea ja eri puolilla maailmaa myös jälleenmyyjiltä.

Yhtiö edustaa Suomessa kymmeniä tunnettuja kansainvälisiä sisustus- ja design-brändejä.

Kategorioina myymälöistä löytyvät verhot (valmisverhot, printtiverhot, kudotut verhot, polttopainetut & ohuet verhot, pimennysverhot, kappaverhot), matot (keskilattiamatot, käytävämatot, kynnysmatot, pyöreät matot, itämaiset matot, puuvillakuramatot, puuvillamatot)…

…keittiö-tuotteet (astiat, mukit, keittiötekstiilit, kassit), makuuhuoneen tuotteet (tyynyt, tyynynpäälliset, neulotut tyynyt, sisätyynyt, pussilakanat, aluslakanat, torkku- & päiväpeitot), sekä sisustustuotteet (kylpyhuone, kankaat, painokankaat, vahakankaat, kudotut kankaat, polttopainetut kankaat, pimentävät kankaat, tapetit).

Vallila sisustusliike kauppakeskus Redissä, Helsingissä.

Vallila sisustusliikkeet Helsingissä

Vallila Redi
Hermannin rantatie 5, 2. kerros, Sköne, REDI Kauppakeskus
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-21, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18
www.vallila.fi

Vallila Helsinki Outlet
Tatti 17, Helsinki Outlet
00760 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18
www.vallila.fi

Sisustusliikkeen virallinen Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/vallila/.

Voit myös seurata yhtiön virallista Instagram-tiliä osoitteessa www.instagram.com/vallilainterior/.