Helsingin Verkkokauppa.com myymälä

Verkkokauppa.com 2000 neliömetrin kokoinen myymälä löytyy Helsingin puitteissa Jätkäsaaren asuinalueelta, Länsisataman kaupunginosasta.

Myymälässä on tarjolla kattava valikoima muun muassa viihde-elektroniikkaa, tietotekniikkaa, lelu-, peli-, ja navigaatiotuotteita.

Verkkokauppa.com myymälä HelsinkiVuonna 1992 perustettu Verkkokauppa.com on nykyään Suomen toiseksi suurin viihde-elektroniikan jälleenmyyjä.

Firma kauppaa tuotteitaan Helsingin, Oulun, ja Pirkkalan fyysisten myymälöiden ohella myös verkkokauppana noin 2000 postikonttorin ja 500 R-kioskin kautta.

Voit ostaa myymälässä tuotteita mm. kategorioissa grillaus ja kokkaus, hifi ja audio, kaapelit, kamerat, kodinkoneet, komponentit, koti ja piha, laukut ja matkailu, lelut, musiikki, oheislaitteet…

…ohjelmistot, pelit ja viihde, pienkoneet, puhelimet, ruoka ja juoma, tarvike/toimisto, tietokoneet, TV/video, työkalut, urheilu ja ravinteet, vauvat ja perhe, ja verkkotuotteet.

Verkkokauppa.com myymälä Jätkäsaari HelsinkiJätkäsaaren 2000 m² kokoinen myymälä on kolmesta myymälästä merkittävin, ja rakennettu elämyskohteeksi kauppapaikkana olemisen ohella.

Verkkokauppa.com Jätkäsaari sisältää muun muassa Suomen suurimman Lego-maailman, Weber-grilliosaston, Nallepajan, näköalatasanteen 50 m korkeudessa (MiG-21BIS-hävittäjällä varustettuna), kuin myös tietokone- ja pelikonsolimuseon.

Yhtiön päävarasto löytyy saman rakennuksen puitteissa, joka tarkoittaa myös sitä, että Jätkäsaaren tuotevalikoima on aina ketjun kattavin ja saatavuus parhain.

Pääset keskustasta (esimerkiksi “Rautatieasema” pysäkiltä) Jätkäsaareen, suoraan Verkkokauppa.comin oven eteen (pysäkki “Länsiterminaali”) ratikkalinjalla nro 9.

Voit tilata tuotteita firman nettikaupan kautta postitse kotiin tai noudettavaksi myymälöistä.

Helsingin myymälässä voi ostaa päävarastosta löytyviä tuotteita heti mukaan myös ilman tilausta.

Helsingin Verkkokauppa.com myymälä

Verkkokauppa.com Jätkäsaari
Tyynenmerenkatu 11
00220 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com myymälät muualla Suomessa

Verkkokauppa.com Pirkkala Kauppakeskus Veska
Saapastie 2
33950 Pirkkala
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com Oulu Kauppakeskus Kaakkurinkulma
Kaakkurinkulma 4
90410 Oulu
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com myymälöiden Facebook-sivusto operoi osoitteessa www.facebook.com/verkkokauppacom.

Facebook-sivuille tulee tietoja muun muassa ajankohtaisista ketjun tarjoustuotteista.