Helsingin Villa Nepal nepalilainen ravintola

Nepalilainen ravintola Villa Nepal toimii Helsingissä kauppakeskus Eastonin tiloissa, osoitteessa Kauppakartanonkatu 3.

Villa Nepalin menu on koottu perinteisistä nepalilaisista ruokalajeista, jonka ohella voit tilata joukosta suosittuja etelä-aasialaisia annoksia (mukaan lukien curry-, tikka-, kofta ja tandoori-annoksia sekä naan-leipää).

Ravintolan päivä alkaa lounaskattauksella, jonka jälkeen voimassa on monipuolinen a la carte -lista, sisältäen vaihtoehtoja aina pikkunälkään naposteltavista annoksista täyttäviin aterioihin herkullisine jälkiruokineen.

Villa Nepalin ammattitaitoiset kokit valmistavat ateriasi toivomusten mukaan joko voimakkaammin tai miedommin maustettuina, ja valmistuksessa otetaan toivomuksesta huomioon myös erikoisruokavaliot.

Villa Nepal ravintolan nepalilainen ruoka, Helsingissä.

Ruokalistan pääkategoriat ovat alkuruoat, kasvisruoat, kanaruoat, lammasruoat, kala ja äyriäiset, tandoor-ruoat, lasten ruoat, lisukkeet, jälkiruoat, ja juomat.

Menun kohokohtiin kuuluvat mm. Chicken Korma (kanan rintapaloja hunaja-, tomaatti- ja kermakastikkeessa), Lamb Masala (lammasta ja tuoretta korianteria talon masala-kastikkeessa (keskivahva)), sekä Shahi King Prawn (friteeratut jättikatkaravut, sipuli, manteli, tomaatti ja cashewpähkinä kookoskermakastikkeessa).

Villa Nepal nepalilainen ravintola Helsinki.

Villa Nepal Kauppakeskus Easton
Kauppakartanonkatu 3, 2. kerros, Easton Kauppakeskus
00930 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10:30-21, lauantai-sunnuntai 11-21
www.villanepal.fi

Ravintolan virallinen Facebook-sivu sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/villanepal/.

Voit seurata myös ravintolan virallista Instagram-tiliä osoitteessa www.instagram.com/villanepal/.