Helsingin Villa Sofia Living myymälät

Lifestyle-myymälä Villa SOfia Living toimii Helsingissä kahdella toimipaikalla, joista toinen on kauppakeskus Redissä (Hermannin rantatie 5) ja toinen Mall of Tripla ostoskeskuksessa (Fredikanterassi 1).

Vierailemalla jommassakummassa myymälässä pääset tutustumaan monipuoliseen valikoimaan lifestyle-tuotteita, kokoelman ytimenä ollessa laadukkaat kodintekstiilit.

Kodintekstiilien, silkkipeittojen, egyptinpuuvillaisten vuodevaatteiden, kylpy- ja keittiöpyyhkeiden, pöytäliinojen ja esiliinojen ohella liikkeet sisältävät mm. kodinsisustus tarvikkeita, kosmetiikkaa ja lahjatavaroita.

Villa Sofia Living edustaa Suomessa Rivièra Maisonin sisustustuotteita, jonka ansiosta voit myymälässä tilata kaikkia Rivèra Maisonin katalogin sisältämiä huonekaluja.

Muita valikoiman lifestyle-tuotteita ovat Nelleullan käsintehdyt belgialaisesta suklaasta valmistetut tryffelit ja suklaalevyt, ylelliset babymohair kaulaliinat ja torkkupeitot…

…ekologiset pesuaineet kodinpuhdistukseen, pala- ja nestesaippuat, hiussaippuat, kotimaiset Tapu-Tapu-kestovanulaput sekä Famo-palashampoot, kuin myös erilaiset matot sekä verhot. Saat verhot valmiinpituisina.

Villa Sofia Living myymälä kauppakeskus Triplassa, Helsingissä.

Villa Sofia Living liikkeet Helsingissä

Villa Sofia Living Redi
Hermannin rantatie 5, 2. kerros, Sköne, REDI Kauppakeskus
00580 Helsinki
Aukioloajat: tiistai-perjantai 10-21, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18
www.villasofia.fi

Villa Sofia Living Mall of Tripla
Fredikanterassi 1, 3. kerros, 3015, Pasilan asema, Mall of Tripla
00520 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 9-21
www.villasofia.fi

Sisustusliikkeen virallinen Facebook-sivu sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/Villasofia.fi/.

Voit myös seurata yhtiön virallista Instagram-tiliä osoitteessa www.instagram.com/villasofia.fi/.