Helsingin Vuosaaren Avainsuutari

Vuosaaren Avainsuutari kuuluu Helsingin Vuosaaren kauppakeskus Columbuksen palveluvalikoimiin, osoitteessa Vuotie 45.

Avainsuutari on alan perinteitä kunnioittava, moderni suutari- ja avainpalveluliike.

Avainsuutari Kauppakeskus Columbus HelsinkiLiikkeen peruspalveluihin sisältyvät kaikki perinteiset suutarintyöt, kuten aina käsityönä tehdyt kenkien korjaukset ja valmistukset.

Suutaripalveluihin kuuluvat jalkineiden, laukkujen, ja vöiden korjaukset toteutetaan aina tarpeidesi mukaisesti ja nopeasti.

Palveluihin tässä suhteessa kuuluvat lisäksi kenkien ja saappaiden venytykset, saappaanvarsien kavennukset ja lyhennykset, sekä, kenkien, laukkujen, ja nahkatakkien vetoketjut.

Oheispalveluihin lukeutuvat avain- ja ajonestoavainpalvelu, teroituspalvelu, ratsastusvälineiden korjaukset, kuin myös erilaiset ompelut.

Avainpalveluihin kuuluvat oleellisesti erilaisten avainkopioiden ja muiden avaintuotteiden valmistaminen.

Näitä avaintuotteita ovat mm. Abloy Classic ja ART-avaimet, ura-avaimet, autonavaimet, polku- ja moottoripyörän avaimet, veneen avaimet, ajonestoavaimet autoon, Edge-avaimet, sekä Ovia-avaimet.

Tuotteistossa on monenlaisia erilaisia riippu- ja polkupyöränlukkoja, muun muassa valmistajilta kuten Basta, Magnum, Tri-Circle. Voit ostaa liikkeestä Abloy-lukot, tarvittaessa sarjoitettuna.

Avainsuutari tarjoaa lisäksi kilpipalvelun, josta saat tilattua esimerkiksi nimineulat, lemmikkien nimilaatat, kiinteistö- ja postilaatikon kilvet, usein pikapalveluna jopa odottaessasi.

Myynnissä oleviin tuotteisiin kuuluvat myös erilaiset nahkavyöt, pohjalliset (myös erikoispohjalliset), henkselit, liukuesteet (ml. DEVISYS-liukuesteet), hoitotuotteet, kalossit, ja avaimenperät.

Avainsuutarit valmistaa omatuotantona, käsitöinä ns. ‘ylipitkiä nahkavöitä’ isokokoisille miehille ja naisille.

Teroituspalvelu kattaa puolestaan luistimet, veitset, sakset, ja puutarhasakset.

Vuosaaren Avainsuutari Kauppakeskus Columbus
Vuotie 45, toritaso
00980 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 10-15
www.vuosaarensuutari.fi

Vuosaaren Avainsuutarilla on olemassa myös suutaripalveluihin liittyviä tuotteita myyvä verkkokauppa.

Tämä suutari-nettikauppa, Idän Pikajuna, toimii osoitteessa www.idanpikajuna.fi.