Helsingin WeFood hävikkiruokakauppa

Hävikkiruokakauppa WeFood toimii Helsingin kauppakeskus Redissä, osoitteessa Hermannin rantatie 5.

WeFood on Kirkon Ulkomaanavun organisoima, innovatiivinen, vapaaehtoisvoimin toimiva hävikkiruokakauppa, joka myy syömäkelpoisia, muuten hävikkiin päätyviä elintarvikkeita normaalihintoja hiukan edullisemmin.

Kaupan hyllyille tulevat tuotteet tulevat lahjoituksina yhteistyökumppaneilta, joita ovat Apetit, Meira, SamuFoods, Arvid Nordquist, Kaslink, Heinon Tukku, Ruohonjuuri, K-Market Sörnäistenniemi, Iittala, sekä Ecolink.

Myymälä pyrkii siihe, että valikoimissa on päivittäin tarjolla tuoretta leipää, vihanneksia, ja hedelmiä. Kuivatuotteiden valikoima vaihtelee lahjoituksien mukaan.

Voit seurata osittain valikoiman monipuolisuutta hävikkiruokakaupan Facebook- ja Instagram-sivuilta (instagram.com/WeFoodSuomi, facebook.com/WeFoodSuomi)

WeFoodin toiminnan takana on se tutkimustulos, Suomessa hävikkiin hukataan vuosittain noin 400 – 500 miljoonaa kiloa ruokaa, joka on alunperin ollut syömäkelpoista.

Tällä ruokahävikillä on ympäristövaikutuksia, mukaanlukien turhasta ruoantuotannosta aiheutuvat kasvihuonekaasupäästöt ja vesistöjä rehevöittävät päästöt, joita hävikkiruoan tehokas hyödyntäminen vähentää.

WeFood hävikkiruokakauppa.

WeFood Redi
Hermannin rantatie 5, K1, Sköne, REDI Kauppakeskus
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-21, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18
www.wefood.fi

WeFoodin virallinen Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/WeFoodSuomi/.

Voit seurata myös WeFoodin virallista Instagram-tiliä osoitteessa www.instagram.com/wefoodsuomi/.