Helsingin Yoga Valo joogastudio

Joogastudio Yoga Valo toimii Helsingissä kauppakeskus Redin tiloissa, osoitteessa Hermannin rantatie 5.

Yoga Valo on korkealaatuinen hot yoga -studio, jonka tunneilla tarjotaan Bikram-joogaa (Hot Yoga 26+2), tiibettiläistä energia -joogaa, energia joogaa, Hot Hatha joogaa, lämmin lempeä Hatha joogaa, äänimalja Kriya joogaa, kuin myös Yin sekä Yin & Yang joogaa.

Periaatteena tunneilla on luoda aitoja joogakokemuksia, joissa keho ja mieli yhdistyvät, mahdollistaen kehon täysipainoisen harjoituksen.

Siten Yoga Valon joogatunneilla ei ole kyse pelkän joogasarjan mekaanisesta läpisuorittamisesta, vaan oman kehon kuuntelusta ja kehon ohella mielen kehittämisestä joogaharjoituksen aikaisen meditaation kautta.

Esimerkkinä tunneista Hot Yoga 26+2, jolla on tutkitusti myönteisiä vaikutuksia niin fyysiseen, psyykkiseen kuin henkiseenkin hyvinvointiin, koostuu kokonaisuutena kahdesta Pranayama-hengitysharjoituksesta sekä 26:sta hathajooga-asennosta, joista jokaisella on omat vaikutuksensa kehoon.

Yoga Valo joogastudio kauppakeskus Redissä Helsingissä.

Joogatunnit yleisellä tasolla sopivat kaikille asiakkaille iästä, kunnosta, tai sukupuolesta riippumatta, mutta Hot Yoga 26+2 tunnit ovat tunneista raskaimpia, kun taas Yin Yoga on joogatunneista tyyliltään rauhallisin.

Kaikki joogastudion tunnit ja tunneille osallistumisen hinnat on lueteltu ja listattu paikan verkkosivuilla (www.yogavalo.fi).

Voit vuokrata Yoga Valolta joogamaton ja pyyhkeen (molemmat maksua vastaan).

Muihin joogastudion palveluihin lukeutuvat yksityistunnit, joita järjestetään viikkotuntien ohella yrityksille ja muille ryhmille. Saat tilauksesta myös henkilökohtaista ohjausta tai pienryhmälle järjestettyjä tunteja.

Lisäksi Yoga Valo järjestää meditaatio- ja mindfulness kursseja, joogamatkoja Vietnamiin, sekä joogaohjaajakoulutusta hotjoogan pariin ohjaajaksi haluaville.

Yoga Valo -joogastudio Redi
Hermannin rantatie 5, 4. kerros, Redi Kauppakeskus
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai 15-20:30, tiistai-perjantai 11-20:30, lauantai 10-14:30, sunnuntai 15:30-20
www.yogavalo.fi

Valo Yogan virallinen Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/valoyoga/.

Voit myös halutessasi seurata paikan virallista Instagram-tiliä osoitteessa www.instagram.com/yogavalohelsinki/.