Helsingin Yritysvälitys Oy

Yritysvälittäjä Helsingin Yritysvälitys toimii Itis kauppakeskuksen tiloissa, osoitteessa Turunlinnantie 4 A.

Helsingin Yritysvälitys on yritysvälitys-alan yhtiö, joka on erikoistunut kahvila- ja ravintola-alaan.

Yhtiö on ollut mukana kaikkiaan lähes 1 000 yrityskaupan syntymisessä, asiakaskuntaan kuuluessa lähes kaikki alan parhaat ja merkittävimmät yritykset.

Palveluiden kattavuuteen kuuluu sekä ravintoloiden ja kahviloiden sekä ravintoliiketilojen myynnit, ostot, että vuokraukset.

Liiketoimintakonseptina Helsingin Yritysvälityksellä on yksilöllinen ja hienovarainen yritysvälitys, jossa asiakkaan kanssa käydään tarkasti läpi toimeksianto ja laaditaan yhdessä myyntistrategia.

Yhtiö työstää myyntikohteen ja sen informaation niin erinomaiseen ja myyntivalmiiseen kuntoon, että ostajalla on hyvät edellytykset tehdä oikeat ja tarkat analyysit kohteesta ja sitä kautta tehdä onnistunut yrityskauppa, jossa sekä ostaja ja myyjä ovat tyytyväisiä.

Pääasiallisena markkinointikeinona Helsingin Yritysvälityksellä on henkilökohtainen myyntityö, jonka tukena on erittäin laaja ja hyvä kontaktiverkosto Mara-alalla.

Kohteita ei juurikaan laiteta internetiin tai muihin julkisiin myynti-ilmoituksiin vaan sen sijaan Helsingin Yritysvälitys on kontaktissa suoraan potentiaalisiin ostajiin.

Tämän lähestymistavan etuina ovat työrauha niin myyjälle kuin ostajallekin, vähentäen yrityskauppoihin kuuluvia lieveilmiöitä, joita ns. yleinen myynti tuo usein tullessaan.

Palveluihin kuuluvat keskeisesti myyntitoimeksiannot, ostotoimeksiannot, kontaktoinnit, arvonmääritykset, ja siakirjapalvelut kuten esim. kauppakirjat jne.

Yhtiön toimisto sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa, Kauppakeskus Itiksessä, jossa se on osa Yrittäjien Palvelukeskusta, jossa toimii myös kahvila- ja ravintola-alan erikoisosaamista omaava Tilitoimisto Etelän Kirjanpitotalo.

Helsingin Yritysvälitys Oy.

Helsingin Yritysvälitys Oy
Turunlinnantie 4 A, 3. kerros, Itis Kauppakeskuksen kattotasanteella
00930 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-16

Löydät jalkaisin yhtiön konttorin osana Itis kauppakeskusta tulemalla H&M:n vierestä olevalla hissillä kolmanteen kerrokseen.

Autolla puolestaan pääset lähelle toimistoa ajamalla Itäkadun puoleisesta ajospiraalista P3-kerroksen kattotasanteelle.