Hotelli Central Tallinna – neljä tähteä

Nimensä mukaisesti Tallinnan keskustassa sijaitseva 4-tähden tasoinen Park Inn by Radisson Central Tallinna on hyvä vaihtoehto yöpymiseen lähellä keskeisiä kaupungin nähtävyyksiä, mukaanlukien keskiaikainen vanhakaupunki.

Vanhankaupungin alkuun on matkaa vain 500 metrin kävelymatka, ja toisaalta myös yksi tärkeimmistä kaupungin liikenteen keskuksista, Balti Jaam rautatieasema, on vain 2 km päässä. Lentokentälle matkaa hotellilta on 5 km.

Park Inn by Radisson Central Tallinna

Hotellin 245 huonetta on hyvälla maulla sisustettuja, ja niistä löytyy kohokohtana palveluiden suhteen esimerkiksi ilmainen langaton internet-yhteys.

Oheispalveluista hotellin vieraille löytyy mm. ravintola, joka tulee tutuksi jo heti aamusta, sillä sen tiloissa on katettuna Central hotellin kattava aamiais-buffet (ja lounaalla kevyempi lounasmenu).

Ravintolan ruokalista on koottu sekä paikallisista että kansainvälisistä suosikkiresepteistä.

Vastaanotto Park Inn by Radisson Central Tallinna

Park Inn by Radisson Centralin vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri, 24h, ja sen tapahtumatilat (neljä hyvinvarusteltua huonetta maksimissaan 150 henkilön eventteihin) ovat loistava vaihtoehto esimerkiksi yritystapahtumien järjestämistä silmälläpitäen.

Suosittuja palveluista hotellissa ovat lisäksi sauna ja sen yhteydestä löytyvä jacuzzi, kuin myös hotellin oma parkkitila (pienestä lisämaksusta),

Park Inn by Radisson Central Tallinna
Narva maantee 7C
10117 Tallinna

Park Inn by Radisson Central Tallinna sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä useista tärkeimmistä kauppakeskuksista, finanssikaupunginosasta, sekä vanhastakaupungista idyllisine putiikkeineen.

Hotellin sijainti on erinomainen myös suhteessa Tallinnan päärautatieasemaan, merkittävimpiin moottoriteihin, ja Reisisadam-matkustajasatamaan (joka on 1 km päässä).

Voit jatkaa matkaa Tallinnasta mm. 2 km päässä olevalta Balti Jaam juna-asemalta useisiin Viron tärkeimmistä kaupungeista, mukaanlukien Tartto, Valga & Venäjän rajaa lähellä olevaan Narva.

Huonevalikoiman suhteen voit valita majoitustilasi kaikkiaan 245 huoneesta, nauttien yksityiskohdista kuten ilmaisesta langattomasta internetistä ja blackout-pimennysverhoista.

Huonelistasta löytyy myös erikoishuoneita, ml. kaksi liikuntaesteisille tarkoitettua majoitustilaa. Tässä suhteessa on hyvä huomata, että suurin osa hotellin julkista alueista, kuten Ravintola Kompassi ja konferenssikeskus, on rakennettu myös rullatuoleilla asioitaviksi tiloiksi.

Guest Room Park Inn by Radisson Central Tallinna

Perushuoneena hotellissa ovat Guest Rooms -huoneet, joista löytyy ilmainen langaton internet ja työpöytä tehokasta työmatka-majoittumista varten.

Huoneet, jotka majoittavat maksimissaan 2 aikuista ja joiden suuripiirteinen koot ovat noin 12-18 m2, sisältävät kylpyhuoneen suihkulla ja hygieniatuotteilla.

Vakiovarusteluun näissä huoneissa lukeutuvat myös ilmastointi ja suoravalinta-puhelin.

Guest Room Premium Park Inn by Radisson Central Tallinna

Astetta paremmin varusteltuja vaihtoehtoja Park Inn by Radisson Central hotellissa edustavat Guest Rooms Premium huoneet.

Näistä majoitushuoneista löytyy ylimääräistä tilaa ja ylimääräisiä mukavuuksia, esimerkkeinä lastensänky ja pullonlämmitin pyynnöstä.

Osasta huoneita, joiden koot vaihtelevat 20 – 33 m2 välillä, kohokohtina ovat allergia-ystävälliset parkettilattia ja parvekkeet.

Guest Rooms Premium huoneissa voi voi majoittua maksimissaan kaksi aikuista, plus 2 extra-sänkyä (lisämaksusta).

Avainominaisuuksiin näissä huoneissa lukeutuvat ilmastointi, allergiaystävälliset parkettilattiat (osassa huoneita), parveke (osassa huoneita), kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella, kaapeli-TV, suoravalintapuhelin, sekä ilmainen langaton internet.

Superior huone Park Inn by Radisson Central Tallinna

Superior-huoneet Park inn by Radisson Centralissa tarjoavat erinomaisesti majoitustilaa, ja nämä huoneet ovat hyvin valaistuja & tyylikkäästi kalustettuja.

Huoneista löytyy taulu-TV, suurikokoinen vaatekaappi, salkkuteline, tallelokero, suoravalinta-puhelin, ilmastointi, välineet kahvin / teen laittoon, pienikokoinen pyörillä varustettu työpöytä, kuin myös lounge-alue kahvipöydällä.

Osassa Superior-huoneita, joiden koot vaihtelevat 25 – 29 m2 välillä, löytyy avattava nojatuoli, jonka saa muunnettua lisäsängyksi.

Näissä huoneissa voi majoittua maksimissaan 2 aikuista, plus 2 ylimääräistä sänkyä (lisämaksusta).

Sviitti Park Inn by Radisson Central Tallinna

Parhainta luksusta hotellissa edustavat tarjolla olevat sviitit, joiden koko on suunnilleen 60 m2, ja joissa voi majoittua maksimissaan 2 aikuista (plus 2 ylimääräistä sänkyä lisämaksusta).

Näiden sviittien ominaisuuksiin lukeutuvat kaksi erillistä huonetta yhdellä Queen-size sängyllä ja yhdellä avattavalla sohvalla, tehden näistä huoneista ideaaleja lapsiperheille.

Sviitti on soveltuva myös pienempikokoisiin tapaamisiin ja edustustilaisuuksiin kuten yksityisiin illallisiin.

Kustakin sviitistä löytyy kaksi taulu-teeveetä, välineet kahvin ja teen laittoon, erilliset istuin-ja syöntialueet, makuuhuone, sekä kylpyhuone suihkulla.

Tämä huoneoptio on yhdistettävissä seinän takana olevaan Guest Room Premium huoneeseen.

Merkittäviin varusteluihin sviiteissä kuuluvat ilmastointi, kylpytakki ja tohvelit, ruokailualue kuudelle hengelle, suoravalinta-puhelin, ilmainen langaton internet, huoneen sisäinen lounge.

Cafe Kompass Park Inn by Radisson Central Tallinna

Tasokkaana neljän tähden hotellina Park Inn by Radisson Central on panostanut oheispalveluihinsa, joista kohokohdaksi nousee monelle vierailijalle paikan ravintola, Ravintola Kompass (www.cafekompass.ee).

Joka-aamuinen buffet-aamiainen tarjoillaan juuri Ravintola Kompassin tiloissa, ja muina aikoina voit käydä syömässä paikan à la carte vaihtoehdoista.

Ravintola Kompass on avoinna itse asiassa koko päivän, mukaanlukien aamiaisen, lounaan, sekä illallisruokailun.

Päivittäiseen aamiaiseen sisältyy aina valikoima kuumia ja kylmiä ruokalajeja, hedelmiä, ja leivonnaisia.

Lounastarjoilussa ravintola tuo esiin menun, josta löytyy terveellisiä vaihtoehtoja salaatteineen, grilliruokineen, ja wok-paistettuine aterioineen, jotka tarjoillaan buffet-tyylisesti.

Tasonsa (ja hotellin erinomaisen sijaintinsa) ansiosta lounasruokailu houkuttelee runsaasti tallinnalaisia liikevieraita.

Huomaa myös, että klo 16 jälkeen voit tilata ruokia myös hotellin lobbybaarin menusta.

Kokoushuone Park Inn by Radisson Central Tallinna

Bisnestason hotellina Park Inn by Radisson Central tarjoaa monipuoliset tilat liiketapahtumien, konferenssien, ja kokousten pitoon.

Kokoushuoneita on yhteensä neljä erilaista, joista suurimpaan mahtuu maksimissaan 80 hengen seurue, ja yhteenlaskettuna tilat mahduttavat 150 vierasta.

Kaikista näistä tiloista löytyy vakiona langaton laajakaista internet yhteys ja modernein audiovisuaalinen esitysteknologia.

Tilojen vuokraus on ollut suosittua muun muassa yksityisiin syntymäpäiviin ja muihin merkkipäiviin, häävastaanottoihin, sekä esityksiin ja muihin asiakastapahtumiin.

Hotellista löytyy avuksesi asiantunteva ja tehokas Meetings & Events tiimi, jonka avulla saat tapahtumasi hoidettua sujuvammin ja kustannustehokkaasti.

Kukin tilavuokraus sisältää pakettina kahvit ja teet, dataprojektorin tai suurinäyttö-TV:n (55-tuumainen taulu-TV), fläppitaulun, tussitauluja, tai kirjoitusseiniä, ilmaisen langattoman laajakaista internetin, hedelmiä, kirjoituspaperia, kuin myös vettä.