Hotelli Metropol Tallinna lomat

Lomailun keskuksena Hotel Metropol sijaitsee erinomaisella paikalla Tallinnaa, uusitulla Rotermannin kaupunginosan alueella.

Hotellilta on lyhyt kävelymatka useisiin keskeisiin kaupungin nähtävyyksiin ja ostospaikkoihin, mukaanlukien historiallinen vanhakaupunki, Viru Center kauppakeskus, sekä Tallinna Kaubamaja tavaratalo.

Hotel Metropol vastaanotto Tallinna

Majoituspaikka on myös ihanteellisen lähellä Tallinnan matkustajasatamaa, Reisisadam aluetta, esimerkiksi noin 850 metrin kävelymatkan päässä (Tallinkin) D-terminaalista.

Muista keskeisistä Tallinnan kohteista Balti Jaam juna-asema on noin 1 km päässä, keskusbussi-asema 2 km päässä, sekä Lennart Meri lentokenttä noin 5 km päässä.

Hotell Metropol
Roseni 13
10111 Tallinna

Metropol Hotell on ollut toiminnassa vuodesta 1999, ja tarjoaa kaikkiaan 149 huoneen valikoiman, mukana 17 huonetta yksityisellä saunalla varustettuna.

Paikan kaksi konferenssihuonetta (“Major” & “Minor”) ovat hyvinvarustetultuja teknologian puolesta ja soveltuvat monipuolisesti erilaisiin tapaamisiin, seminaareihin, sekä koulutustilaisuuksiin.

Rakennuksesta löytyy asiakaskäyttöön kauneussalonki, sauna, kuin myös tasokas ravintola – kahvila Berlin.

Standard huone Metropol Hotel Tallinna

Hotellin monipuolinen huonevalikoima (149 huonetta) pitää sisällään 5 junior-sviittiä saunalla, sekä yhden ylellisen sviitin, jossa yksityiskohtiin kuuluvat sauna ja jacuzzi.

Huoneista löytyy tupakoimattomia ja tupakoivien vaihtoehtoja (neljä kerrosta hotellin rakennuksessa on varattu pelkästään tupakoimattomille), kuin myös perhehuoneita väliovella ja huoneita liikuntaesteisille.

Kussakin huoneessa on vakiovarusteena satelliitti-teevee, puhelin suoravalinnalla, kylpyhuone suihkulla (ja lattialämmityksellä), sekä hiustenkuivain.

Ravintola, kahvila, sekä lobbybaari Berlin on puolestaan rakennuksen sisäänkäyntikerroksessa.

Ravintola Berlin Hotelli Metropol Tallinna

Berlin on ruokailupaikkana moderni 80-paikkainen a la carte ravintola, jossa pääset heti aamusta nauttimaan runsaan aamiais-buffetin antimista, ja päivän läpi kv. keittiön mukaisesta ruokalistasta.

Ravintolan vieressä sijaitsevat 60-paikkainen kahvila ja lobbybaari, tarjoten rennon ja intiimin ilmapiirin, jossa voit nauttia vaikkapa kupin kahvia tai drinkin pitkän päivän päätteeksi.

Muista palveluista hotellista löytyvät mm. kauneussalonki, saunoja, terveyshieronnat, matkalaukkusäilytys, turvalokeroita vastaanoton yhteydessä, internet piste (vastaanotossa), sekä pesula- ja kuivapesupalvelu.

Näistä kauneussalongin palvelut ovat tarjolla hotellin sisäänkäyntikerroksessa.

Paikan palvelut kattavat kampaamon, miesten parturin, sekä kosmetologin, kuin myös manikyyrit, pedikyyrit, ja hieronnat.

Hotellin saunat ovat ensimmäisessä kerroksessa, ja niitä voivat käyttää (erillisestä maksusta) myös muut kuin hotellissa yöpyvät asiakkaat.

Myös saunatiloihin on mahdollista tilata hierontoja ja vartalohoitoja.

Hierontojen pääasiallisena tiloina ovat kuitenkin huoneet hotellin toisessa kerroksessa.

Terveyshieronta palveluina Metropolissa ovat tarjolla mm. klassinen hieronta (60 min tai 30 min), aromahieronta (60 min), hunajahieronta (60 min), sekä japanilainen hieronta (60 min).

Monipuoliset Metropolin konferenssihuoneet (2 kpl) löydät puolestaan hotellin kuudennesta kerroksesta.

Tilat (joista isompaan mahtuu maksimissaan 55 henkilöä teatterityylisessä kalustuksessa) ovat suosittuja mm. pieniin seminaareihin, koulutustilaisuuksiin, sekä asiakastapaamisiin.

Konferenssitilan vuokraan kuuluvat paperitaulun käyttö, projektorin käyttö, sekä esityskangas.

Jos sinulla on erityistoiveita varustuksen suhteen, pyynnöt tulee tehdä tilan varauksen yhteydessä.