Hotelli Olympia Tallinna lomat

Sijaiten vain kolmen kilometrin päässä Tallinnan Lennart Meri kv. lentokentältä, Olympia Hotelli on erinomainen lomahotelli kaupungissa vierailevalle.

Yhteensä valittavanasi on 390 modernisti sisustetun ja kalustetun huoneen valikoima, joiden oheen on rakennettu monipuolinen palveluiden kirjo palvelemaan vaativiakin asiakkaita.

Hotel Olumpia Tallinna

Jos olet Tallinnassa turistina, Hotelli Olympia on loistava keskuspiste nähtävyyksien tarkastelua silmälläpitäen, kaupungin bisneskaupungin ytimessä.

Radisson Blu Hotel Olümpia
Liivalaia 33
10118 Tallinna

Pääset alueelta nopeasti niin vanhaankaupunkiin, lentokentälle, Tallinnan pääbussi-asemalle, kuin satamaankin sekä muualle kaupungin alueelle.

Paikallisiin kuljetuksiin tarjolla on taksien ohella myös johdinbusseja, raitiovaunuja, ja paikallisbusseja.

Monet hotellissa majapaikkaansa pitävät turistit tekevät myös päiväretkiä Riikaan, kuin myös läheiselle Aegnan saarelle, jossa aktiviteettien valikoima sisältää kajakoinnin, patikoinnin luontopolkuja pitkin, ja rantoihin & metsiin tutustumisen.

Kustakin Hotelli Olympian huoneesta löytyy vakiovarustuksena muun muassa satelliitti-tv kv. kanavilla, tallelokero huoneessa, ja minibaari.

Standard Class Hotel Olumpia Tallinna

Mikäli haet lomaltasi parasta mahdollista luksusta, hotellin Jewel-kerroksesta löytyvät paikan ekslusiivinen Presidential sviitti sekä kuusi tyylikästä muuta sviittiä, joiden suunnittelun taustalla on norjalainen designer Ingvar Aavik.

Olympia hotellissa yöpymisen etuihin lukeutuvat paikasta löytyvät tasokkaat ruokailupaikat, kahvilat ja baarit, kohokohtana etenkin välimerellistä keittiötä edustava Ravintola Senso.

Ravintola Senson ruokalistasta löytyvät herkulliset ja monipuoliset ruoat välimerellisestä traditiosta, esimerkkeinä pizza, pasta, ja grillatut merenherkut.

Ravintola Senso Radission Blu Olumpia Tallinna

Senson tiloissa tarjoillaan aamuisin myös herkullinen Super Breakfast Buffet noutopöytä-aamiainen.

Cafe Boulevard on puolestaan oikea osoite, mikäli olet hakemassa ammattimaisesti leivottuja leivonnaisia ja räätälöityjä kakkuja, tai muuta nopeaa naposteltavaa.

Ravintola Cafe Boulevard on avoinna läpi päivän, ja saat sieltä mukaasi nähtävyyksien katselun välipalaksi myös sandwichit, salaatit, sekä kotitekoiset keitot.

Rentoa ilmapiiriä huokuva Lobby Bar on puolestaan drinkkien keidas hotellissa, ja suosittu kohtaamispaikka tapaamisille.

Hotellissa oheispalveluina löytyy ravintoloiden ja baarien ohella myös spa, 16 m uima-allas, sekä kuntokeskus Club 26.

Näistä Club 26 sisältää kuntosalin, lämmitetyn sisätiloissa olevan uima-altaan, hierontapalveluita, kuin myös suomalaisen ja infrapuna-saunan.

Spa uima-allas Radisson Blu Olumpia Tallinna

Tilat löytyvät hotellin 26. kerroksesta, josta on upeat panoraamiset näkymät ympäröivään Tallinnan bisneskaupunginosaan.

Kauneushoitojen puolesta voit kääntyä kuntokeskuksen kauneuskeskus Desirée & Beauty Art puoleen. Hoidoista löytyy vaihtoehtoja mm. hiustenleikkuuseen, manikyyreihin, kasvohoitoihin, sekä vahauksiin.